KULTURMARXISM. Kulturmarxismens villfarelser vinner mark även bland dess grundares etniska grupp. Ett exempel på det är den ultraortodoxe rabbinen Yisrael som valt att lämna sitt gamla liv och bli kvinna.

Ultraortodoxe rabbinen Yisrael växte upp i den judiska chassidiska sekten i den judiska stadsdelen Brooklyn i New York. Han beskriver sin uppväxt bland chassiderna som att leva i ett parallellsamhälle utan bland annat internet, TV och musik, där kvinnor och män lever segregerat och där det engelska språket inte används.

— Jag växte upp i New York City, men också inte. Jag växte upp här geografiskt, men kulturellt var det ett låtsas-Österopa från 1700-talet, säger Yisrael.

I denna omgivning föll det sig naturligt att bli rabbin, vilket han också blev. Hans familj arrangerade ett äktenskap och han blev även far till en son.

Men alltsedan småbarnsåldern hade Yisrael känt att allt inte riktigt stod rätt till i huvudet gällande könsidentiteten. Efter att vid 20 års ålder ha kommit över tillgång till internet för första gången och då googlat ”en pojke som blir en flicka” öppnade sig en helt ny värld för honom.

Den könsförvirrade gemenskap han fann på internet gjorde att han till slut fann mod att bryta med sina föräldrar och skilja sig från sin fru för att ”byta kön”. Idag heter Yisrael Abby Stein och har nu hittat en ny gemenskap som bland annat innehåller ”ett kärleksfullt förhållande”.

Abby Stein/Rabbinen Yisrael.

Källa:
Meet the former ultra-Orthodox rabbi now living as a woman


  • Publicerad:
    2017-06-18 11:35