SPEL. I trailern till det nya spelet ”Call of Duty Black Ops: Cold War” visas videoklipp där KGB agenten Yuri Bezmenov varnar för kulturmarxismens övertagande av västvärlden. 

Trailern till det nya spelet, ”Call of Duty Black Ops: Cold War” upplyser tittarna kring kulturmarxismens påverkan under kalla kriget och dess fortsatta påverkan på västvärlden än idag. I trailern visas videoklipp från en intervju där den tidigare KGB agenten, Yuri Bezmenov berättar om demoraliseringen av Amerika.

”Förstå vad som pågår omkring dig, du befinner dig i ett krigstillstånd. Och du har lite värdefull tid kvar att rädda dig själv”, säger Bezmenov i det första videoklippet, som kommer från en intervju han gjorde 1984.

Bezmenov fortsätter att berätta hur kulturmarxismen användes för att påverka amerikanerna under kalla kriget. Det första steget var demoralisering förklarar han, följt av destabilisering, kris och normalisering. ”Faran är verklig”, varnar Bezmenov.

”Riktigt läskigt att det här är relaterat till allt som pågått under decennier!”, skriver en användare i kommentarerna till YouTube-videon. ”Jag tittade på hela intervjun med Yuri och det är läskigt som fan!”, skriver en annan person i kommentarerna. ”Om du gillade den här intervjun, kommer du verkligen gilla Kalergiplanen”, skriver en tredje person.


  • Publicerad:
    2020-08-23 09:15