SVERIGE. Två 17-åriga kvinnor omringades av ett gäng invandrare på Larmtorget I Kalmar under nyårsafton. Främlingarna ska ha utsatt dem för sexuella ofredanden och tafsningar.

Det var under nyårsafton på Larmtorget i Kalmar som två 17-åriga kvinnor omringades av flera invandrarmän i 25-30-årsåldern som utsatte dem för sexuellt ofredande. Männen vägrade att sluta, trots att kvinnorna sa ifrån.

— Männen bildade en ring runt de unga flickorna, som kände sig väldigt trängda. De började tafsa på tjejerna, och slutade inte trots att flickorna vid upprepade tillfällen sa ifrån, säger P-O Jansson, inre befäl vid Kalmarpolisen.

Efter en stund lyckades de 17-åriga kvinnorna att fly från platsen och larmade sedan polisen. Ordningsmakten åkte sedan ut till Larmtorget men gärningsmännen hade redan lämnat platsen.

En halvtimme senare inträffade ännu ett sexuellt ofredande på Larmtorget. En person i 20-årsåldern ska ha tafsat på två unga kvinnor som inte ville dansa med honom. En ordningsvakt tillkallade då polisen som kom till platsen och omhändertog mannen.

Källa:
Gäng började tafsa på två flickor: “Bildade ring runt dem”


  • Publicerad:
    2016-01-05 13:40