UTRIKES USA sjösätter ett nytt militärt tankfartyg vars namn är USNS Harvey Milk. Fartyget är uppkallat efter den homosexuelle juden och pedofilen Harvey Milk.

USA har sjösatt ett nytt militärt tankfartyg som är döpt efter juden och pederasten Harvey Milk.

I samband med sjösättningen döptes fartyget i champagne av transvestiten och HBTQ-aktivisten Paula M. Neira. Han välsignade då skeppet och alla som kommer bemanna det.

Andrew Bolt, nyhetsankare på australiensiska Sky News, konstaterar att fartyget ifråga är tänkt att avskräcka Kina, men att det kan slå bakut på grund av att kineserna snarare kommer att få intrycket av att det här blir en enkel match på grund av USA:s ”idiotiska besatthet av identitetspolitik”.
Bolt nämner också att Milk vid 33 års ålder inledde en relation med en psykiskt störd 16-årig pojke som senare tog livet av sig.

Namnvalet i sig av örlogsskeppet är kontroversiellt, inte enbart på grund av Harvey Milks relation med tonårspojkar utan också för hans kontroversiella roll i det demokratiska partiet och för San Franciscos politiska historia.

Harvey Milk föddes i en välbärgad familj i New York 1930 och gjorde kometkarriär som öppet homosexuell politiker i San Francisco under 1970-talet. Han använde sig av sina pengar och sin politiska status för att ragga upp unga pojkar i staden, men hade långt innan han hade fått in en fot i politiken inlett en relation med den mentalt störde pojken Jack Galen McKinley. Vid tillfället var McKinley bara 16 år medan Milk var 33 år.

År 1978 hamnade Milk och stadens borgmästare i en infekterad dispyt med den demokratiske ledamoten Dan White som resulterade i att White hämtade en pistol, detta efter ett politiskt nederlag, och därefter sköt ihjäl både borgmästaren och Milk inne i San Franciscos stadsfullmäktige.

Mordet hyllades av både poliskåren och allmänheten, detta på grund utav att Milk, som förutom att vara jude och pederast, också var politiker samt sågs som den typiske representanten för den inflyttade skara homosexuella män som nu formligen höll på att ta över hela bostadsområden i San Francisco, med fallande fastighetspriser och svåra ekonomiska prövningar för de tidigare boende som följd.

Så småningom dömde juryn White till ett kortare fängelsestraff för dråp istället för mord. Detta väckte vrede inom stadens judiska, politiska och homosexuella etablissemang och borgmästaren Dianne Goldman Feinstein, idag demokratisk senator för Kalifornien, var hård i sin dom mot domstolen och fördömde domslutet mot White. Efter att domen offentliggjorts uppstod kravaller i stadens centrum.