SVERIGE. Den bestialiske våldtäktsmannen, Hedayat Rahmati, var en av åtta personer som dömdes för en brutal gruppvåldtäkt som inträffade i småländska Mariannelund i december 2011. Rahmati dömdes till sex års fängelse samt utvisning. Trots utvisningen så får han ändå stanna kvar i Sverige.

Det var i december 2011 som afghanen Hedayat Rahmati, tillsammans med sju andra asylsökare, våldtog en småbarnsmamma som de lurade med sig till ett asylboende i Mariannelund i Småland. Där ska de ha våldtagit henne både oralt, analt och vaginalt. De ska även ha misshandlat henne. När polisen hittade kvinnan morgonen därefter var hon nedsmetad med blod och i ett apatiskt tillstånd. Hon skadades så pass allvarligt av den brutala våldtäkten vilket ledde till att hon fick sitta i rullstol och vårdas på en psykiatrisk klinik i Västervik i fyra veckor.

Rahmati dömdes till sex års fängelse samt 15 års utvisning. Nu när han har avtjänat fyra år av straffet skulle Rahmati egentligen ha lämnat Sverige, men gör det inte. Orsaken till att den dömde våldtäktsmannen får stanna kvar är att Afghanistan vägrar att ta emot sina egna medborgare som avvisats eller utvisats från Sverige.

Källa:
He is behind the worst gang rape in Swedish history – gets to stay


  • Publicerad:
    2016-02-16 10:30