Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Valnatten: BLM-medlemmar knivhögg svarta konservativa kvinnan Bevelyn Beatty

Av Redaktionen, 2020-11-04
redaktionen@nordfront.se

USA. AFA och Black Lives Matter har härjat i en mängd amerikanska städer under valnatten. I Washington blev den konservativa kvinnan och BLM-motståndaren Bevelyn Beatty knivhuggen.

Den svarta konservativa BLM-motståndaren Bevelyn Beatty knivhöggs i natt under ett bråk med AFA/BLM-medlemmar. Enligt uppgift ska hon ha varit tillsammans med personer från Proud Boys. I klippet kan man se vad som uppges vara en Antifa-person knivhugger Beatty i ryggen.

Bevelyn Beatty har på senaste tiden blivit en känd profil och röst för svarta BLM-motståndare. Hon har bland annat vandaliserat Black Lives Matter-målningar då hon anser att rörelsen är dålig för svarta.

— Om du som person stöder Black Lives Matter, deras statement eller rörelsen: Om du är vit så hatar du svarta människor. Om du är svart så hatar du dig själv, säger hon på sin Facebook-sida.

— Black Lives Matter stöder inte kärnfamiljen som består av man, kvinna och barn. De hatar svarta män. Rörelsen grundades av tre kvinnor varav två lesbiska och en feminist, fortsätter hon.

Beatty håller heller inte med extremvänsterns påståenden om ”strukturell rasism” gentemot svarta.

— Jag råkar veta att det är vi själva som dödar oss själva. Vi, säger hon. Hundratals svarta män dödas av oss själva.


  • Publicerad:
    2020-11-04 13:30