SVERIGE Vänstertidningen ETC driver kampanj mot Dumpen för att de hänger ut pedofiler.

Vänstertidningen ETC har i dagarna startat ett märkligt drev där man kampanjar mot Dumpen.se, som arbetar med att söka upp och avslöja pedofiler. Vid ett flertal tillfällen har Dumpen hindrat barnövergrepp från att äga rum. Det var Dumpen som avslöjade att syndikalisten och AFA-kopplade Jonas Linde försökt träffa en nioåring för att våldta henne i munnen tills hon spyr.

Sådana uthängningar gillas inte av vänstertidningen som nu satt igång ett drev mot Dumpen. Under gårdagen publicerade ETC en artikel där tidningen försvarade en pedofil som de hävdar har ”pressats” av Dumpen att ta sitt liv. Idag har ETC försökt karaktärsmörda Dumpens ansvarige utgivare Sara Nilsson genom att skriva om hennes skulder till kronofogden. ETC har vid ett flertal tidigare tillfällen skrivit artiklar där de försvarar pedofiler och hetsar mot Dumpen.

Dumpen har svarat på ETC:s attack och skriver att ETC:s påståenden om att pedofilen skulle ha ”pressats” att ta sitt liv är felaktiga, men att man däremot hade för avsikt att upprätta en polisanmälan. I artikeln publicerar Dumpen även ett ”mycket litet urval av det material som vi inte kunnat ignorera” för att visa vad det är för typ av människor som ETC tar parti för:

ETC:s artikel är författad av de båda vänsterextremisterna Zanna Nordqvist och Christoffer Röstlund Jonsson. Den senare uppger att han ger ekonomiskt stöd till AFA vilket innebär att han inte har någonting emot uthängningar – bara när de riktas mot pedofiler.

Vänstertidningen ETC har under lång tid upplåtit plats till ledande AFA:iter och även haft AFA:iten Annie Hellquist som redaktör. AFA:s verksamhet baseras till huvuddelen på att hänga ut politiska meningsmotståndare som kan vara ”nazister” eller invandringskritiker. Inte en enda gång har ETC eller dess medarbetare motsatt sig dessa uthängningar.