VÄNSTEREXTREMISM Den vapenbrottsdömde före detta militären och militante vänsterextremisten Jonas Linde har avslöjats vara en pervers pedofil som vill våldta nioåriga flickor, både analt och oralt. Han går också igång på incest. Varning för vulgärt språk.

Jonas Linde är en syndikalist och veteran inom den vänsterextrema rörelsen som blev rikskänd 2018 när polisen kopplade honom till en stor vapengömma i Småland.

Han dömdes till fyra års fängelse och blev villkorligt frigiven förra våren, vilket Nordfront skrev om då.

Jonas Linde - medarbetare på Arbetaren och pedofil.

Pedofiljägarna på Dumpen.se har nu avslöjat att Linde, förutom att vara en brottsdömd vänsterextremist med ett fortfarande giltigt pressleg från SAC-tidningen Arbetaren, också är en pedofil som vill våldta barn!

I en lång chattkonversation stämmer Linde träff med en kvinna som påstår att hon är 35 år och har en nioårig dotter. Linde skickar bilder på sitt könsorgan, berättar att han gillar incestrollspel och uttrycker att han inte bara vill ha sex med mamman utan också vill våldta hennes dotter.

Mamman spelar med men säger att hennes dotter inte klarar av analsex. Då frågar Linde istället om oralsex går bra och att det vore okej för honom om flickan spyr på hans penis.

Hela konversationen finns att läsa i artikeln på Dumpen.se och innehåller mer detaljerade beskrivningar av hur Linde stämmer sexträff med kvinnan. När Linde, efter en bilfärd på tre timmar, anländer till Skåne möts han av två pedofiljägare och inser snabbt vad som hänt, varpå han helt enkelt tittar ner i marken för att dölja sitt ansikte och sedan snabbt joggar från platsen utan att säga något.

Trots att han flydde fältet försöker Linde i efterhand skademinimera genom att i chatten skriva att han själv dök upp för att konfrontera personen han hade chattat med, vilket dock framstår som en dålig efterhandskonstruktion då han inte själv hade någon kamera eller medarbetare med sig. Även när han var på rymmen under vapenbrottsutredningen – och senare under polisförhör och vid rättegången – använde sig Linde av komplicerade undanmanövrar och bortförklaringar för att få det till att vapengömman egentligen inte hade varit hans.

En annan sak som talar för att Linde var seriös med sitt sexchattande är att han skickade verkliga bilder på sitt könsorgan. Detta framgår då man ser kartan som hänger på väggen i hans sovrum både när han fotograferar sitt ansikte och på en av könsbilderna som han har tagit. Varför skicka bilder på sitt eget könsorgan och sitt eget ansikte om man bara är ute efter att lura och avslöja motparten? Den enda logiska anledningen till att göra det är om man har för avsikt att genomföra den planerade sexträffen och därför inte kan använda fejkbilder.

Lindes vänsterextrema engagemang

I vapenbrottsutredningen hittade polisen ett brev där Linde skrev att han ”varit kommunist sedan 8 års ålder och arbetat aktivt autonomt sedan ca 2004”. Polisen hittade också vänsterextrem propaganda i Lindes hem och flera av personerna som utreddes i vapenhärvan var vänsterextrema vänner till Linde som AFA-veteranen Claes Gerleman (19750821-2516).

Redan 2014 misstänktes han för brott i samband med en vänsterextrem motdemonstration mot Svenskarnas parti, men likt många andra vänsterextremister kunde Linde hålla sig undan polisen och få brottet preskriberat. Han lyckades också vara deltidsanställd inom Försvarsmakten fram till 2017, trots det vänsterextrema engagemanget och brottsmisstankarna mot honom.

2017-2018 ska Linde enligt Arbetarens VD Thomas Carlsson (19690325-2432) ha utfört journalistiskt arbete för den syndikalistiska tidningen i Syrien. Detta gjorde han tillsammans med en annan kriminellt belastad syndikalist, Erik Berglund (19871001-2439), samt läkaren Linus Perlerot (19851224-8512) som varit riksdagskandidat för Miljöpartiet.