AVSLÖJAD Leif Svensson kandiderade till riksdagen för Medborgerlig samling. Nu lämnar han alla sina uppdrag efter att ha avslöjats som groomande pedofil av Dumpen.

Sajten Dumpen har återigen avslöjad en pedofilpolitiker. Denna gång är det dock inte en centerpartist utan en av partiet Medborgerlig samlings riksdagskandidater. Civilingenjören Leif Svensson från Skövde kandiderade med en plattform där han uppgav ”skolpolitik” som sin hjärtefråga. På sociala medier kallar han sig till och med för ”skolpolitiker”.

Svensson har till och med en blogg fylld med inlägg om hur han anser att skolpolitiken bör utformas. På sociala medier kallar han sig vanligtvis för ”Piggatorparn”, men när han jagar småflickor anonymt har han istället kallat sig för ”Candyman” med ett foto av sin penis som profilbild.

När Svensson nyligen trodde att han chattade med en 14-årig flicka, som han skickade penisbilder till och frågade om hon har ”hår på fittan”, chattade han i själva verket med pedofilavslöjarnätverket Dumpen. Under en konfrontation över telefon påstår Svensson att det är möjligt att barn vill se foton av hans 70-åriga penis.

— Det framgick inte att hon inte ville [se min penis]. Men det kan ha varit ett misstag, säger han.

Precis som de flesta pedofiler som konfronteras av Dumpen påstår Svensson att det var första och enda gången han sexchattat med ett barn.

Nu uppger Skaraborgs Allehanda att Leif Svensson lämnar alla sina uppdrag för Medborgerlig samling med anledning av avslöjandet. På Medborgerlig samling listas han inte heller längre som en företrädare för partiet.

Se fler skärmbilder från Leif Svenssons chatt och lyssna på telefonsamtalet där han konfronteras på Dumpen.se.