PEDOFILI I ett nytt avslöjande skriver pedofiljägarsajten Dumpen att man ”fiskade” på bögsexappen Grindr och snabbt fick napp på en man som ville träffa en 14-årig pojke. Bögen som man också stämde träff med visade sig vara polis i Malmö.

Pedofiljägarsajten Dumpen skriver att man efter att ha letat pedofiler på bögsexappen Grindr snabbt fick napp på en man som ville ha kontakt med en 14-årig pojke. Mannen i fråga framstår som betydligt mer försiktig än de flesta pedofiler som Dumpen skriver om och ville bland annat byta app flera gånger för fortsatta samtal och utbyten av könsbilder.

När mannen skickade bilder på sig själv kunde Dumpen matcha ansiktet med en polis i Malmö som figurerat i diverse nyhetsartiklar. Nordfront har bland annat hittat en artikel om ett misslyckat rånförsök där mannen är fotograferad i polisuniform. I artikeln finns dock inte polismannens namn med.

När Dumpen stämde träff cirkulerade ett par polisbilar mötesplatsen, varpå polismannen blev paranoid och avbröt den planerade bögsexträffen.

För att bekräfta att det verkligen var polismannen bakom kontot kontaktades han från ett nytt konto där man utgav sig från att vara en pojke i laglig ålder. Dumpen stämde träff med mannen, som dock lyckades fly från konfrontationen.

Dumpen har inte gått ut med polismannens identitet, kanske på grund av den misslyckade konfrontationen. Dock har man publicerat foton och ett kort klipp när mannen flyr från kameran.

Känner du igen polismannen som fastnat i Dumpens nät eller har mer information? Kontakta Nordfront på redaktionen@nordfront.se.