INRIKES Petter Westlund, ordförande i Centerpartiet Kungsör. lämnar alla sina politiska uppdrag. Detta efter att hans chattloggar där han bland annat skickar nakenbilder till vad han tror var en minderårig flicka publicerats på sajten Dumpen.

Sajten Dumpen drivs av den före detta friidrottaren Patrik Sjöberg och Sara Nilsson med syfte att provocera fram pedofiler till ljuset. Nyligen avslöjade man bland annat att vänsterextremisten Jonas Linde, som blev rikskänd 2018 när polisen kopplade honom till en stor vapengömma i Småland, försökte stämma träff med vad han trodde var en mamma för att ha sex med henne och hennes nioåriga dotter.

I sitt fiskande efter pedofiler på Internet har man även stött på Petter Westlund, som är ordförande i Centerpartiet Kungsör. Efter att hans chattloggar, där han bland annat skickar nakenbilder till vad han tror är en minderårig flicka, publicerats på Dumpen avgår han nu från alla sina uppdrag.

Fria Tider konstaterar att det är den åttonde pedofilen med kopplingar till Centerpartiet som avslöjats de senaste två åren. Det hela började förstås när Stoppa Pressarna avslöjade att kändispolitikern och EU-parlamentarikern Fredrick Federleys pojkvän dömts för grova våldtäkter mot barn.