PEDOFILI Det krävdes en specialinsats av lokal polis, delstatspolis och FBI för att avslöja hbtq-läraren och två andra som aktiva pedofiler. På platsen där de skulle förverkliga sin dröm väntade (vuxna) poliser.

Den 41-årige läraren Eric Rohman i Michigan har gjort sig känd för håna alla dem – elever såväl som föräldrar och kollegor – som han inte finner tillräckligt ”woka”. Anställd inom det offentliga skolsystemet har har drivit sin hbtq-agenda i klassrum samt på föräldra- och skolstyrelsemöten. Nu har han arresterats misstänkt för pedofili.

En så kallad sting-operation av Isabella County Sheriff’s Office med syftet att ertappa och gripa misstänkta pedofiler har hittills lett till tre gripanden. Enligt lokala rapporter fick kontoret i sin operation stöd av agenter från bland annat FBI och Michigan State Police. De tre gripna misstänks för att ha använt en dator i syfte begå brott och angripa minderåriga för omoraliska ändamål. Polisen hävdar att de tre har kommunicerat via olika sociala medie-appar med lockbeten samt att de utgivit sig för att vara barn. De tre anklagas för att ha åkt till en plats med avsikt att där ha sex med ett barn. Samtliga tre greps i denna belägenhet.