VECKANS FILM. Nu har det släppts en film som förklarar varför de krafter som styr USA behöver starta ett nytt världskrig.

Bildruta från filmen som anklagar det judiska centralbankssystemet Federal Reserve för att "tjäna djävulen".

I slutet av filmen avfyras en missil mot det judiska centralbankssystemet Federal Reserve, ett system som anklagas för att ”tjäna djävulen”.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Nordfront har tidigare förklarat att västvärldens medborgare har anledning till att vara på sin vakt då det kommer till krigspropaganda från vår västerländska massmedia.

Vi har även förklarat att de som styr västvärldens mäktigaste finansiella institutioner även fullständigt dominerar västvärldens massmedia, och att dessa krafter mer eller mindre önskar lägga hela världen under sig och förslava mänskligheten.

Nu har det släppts en film som angriper detta ekonomiska system, och sätter konflikten i Ukraina i sitt rätta perspektiv: Ryssland verkar nämligen ha börjat sätta sig på tvären mot de amerikansk-judiska bankirerna, och det är därför som vår svensk-judiska massmedia har börjat hetsa mot Putin.

Den judiska tidningen uppmanar vita européer att "inte backa". Tidningens chefredaktör, juden Peter Wolodarski, infälld till höger.

Den judiska tidningen Dagens Nyheter har gjort sig känd för att hetsa till världskrig. Nyligen uppmanade tidningen vita européer till att ”inte backa”. Tidningens chefredaktör, juden Peter Wolodarski, infälld till höger.

Filmen menar även på att det var Ukraina själva tillsammans med amerikanska CIA som bär ansvaret för nedskjutningen av det civila passagerarflygplanet över Ukraina, i syfte att kunna beskylla Ryssland för nedskjutningen.

USA och framförallt Israel är nämligen notoriska på att manipulera västerländsk opinion — i vissa fall genom så kallade false flag-operationer — till fördel för krig som de båda förstnämnda önskar starta.

Den av judiska banker utfärdade <em>Dollarn</em> slåss för dominans. Filmen har NWO-kritiska inslag.

Den av judar utfärdade dollarn slåss för dominans. Filmen innehåller NWO-kritiska inslag.

Filmen förklarar dessutom på ett enkelt sätt bakomliggande orsaker till att dessa bankirer eftersöker att göra Europa till slagfält för ett världskrig: resultatet av ett sådant krig skulle nämligen slå sönder både Europa och Ryssland och stärka USA:s position mot Kina. Kriget skulle även stärka dollarn.

Observera att filmen förutom att rikta befogad kritik mot de krafter som styr USA även kan ses som propaganda för ryska intressen.

Se filmen här:


  • Publicerad:
    2014-09-28 08:30