VECKANS FRÅGA. 68 procent av Nordfronts läsare har utsatts för det mångkulturella våldet.

veckans-fråga-mångkultur-våldNästan 7 av 10 har råkat ut för det mångkulturella våldet visar Nordfronts undersökning. Om denna siffra appliceras på befolkningen i stort innebär det att över 6,5 miljoner av Sveriges medborgare har drabbats av det mångkulturellt våld.

De flesta av de drabbade har inte blivit våldtagna, rånade eller misshandlade men utsatts på andra vis eller klarat sig undan försöken genom att värja sig. I kommentarerna framgår hur personer också hotats av mångkulturella gäng. Nordfront granskade även nyligen ett mångkulturellt mordförsök i Hallonbergen.

Det näst vanligaste är misshandel och sedan rån och våldtäkt. Sammanlagt har var tredje person misshandlats och nästan var femte rånats till följd av det mångkulturella samhället.

5 procent har blivit våldtagna vilket är en bit från de 23 procent svenska kvinnor som enligt BRÅ kommer att våldtas under sitt liv. Våldtäkt är ett lågprioriterat brott i Sverige där endast 20 procent av våldtäktsanmälningarna leder till åtal enligt en ny rapport från Rikspolisstyrelsen. I kommentarsfältet skriver signaturen SusanneS, som själv inte utsatts för våldtäkt, att sådant som hot och förföljelser är vardagsmat.

I kommentarsfältet återfinns en mängd berättelser om knivhuggningar, gängmisshandlar, rån och hur en förälder med sin 6-åriga dotter hamnade mitt i en skottlossning mellan invandrargäng. Andreas Åström berättar hur det kan se ut i dagens mångkulturella Sverige:

Både rånad och misshandlad vid ett par tillfällen redan som barn i 10-14-årsåldern. En gång var det ett helt gäng vuxna invandrare i åldrarna 18-25 år som rånade och misshandlade mig när jag själv var 13 år. Det var väldigt vanligt med mobilrån också i vår högstadieskola med gäng från Rinkeby. En vecka blev åtta ungdomar av med sina mobiler på en vecka.

Ändå var det förbjudet att säga att det rörde sig om ett invandrargäng i skolan.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2014-11-10 07:00