VECKANS FRÅGA. Dryga hälften av Nordfronts läsare håller inte med Carl Bildt om att världen kommer att få se ett storkrig 2015. Det är skrämselpropaganda för att lura in oss i Nato, menar 46 procent av de tillfrågade.

Förra veckan varnade den förre utrikesministern Carl Bildt för ett storkrig 2015 och menade att Sverige måste ta ställning mot de krafter som oroar världen. Enligt Bildt är Ryssland, Nordkorea och Islamiska Staten orosmoment som hotar att starta ett sådant krig under året.

veckans-fråga-storkrigMen Nordfronts läsare litar inte på Bildt. När Nordfront frågade om världen kommer drabbas av ett storkrig 2015 var det visserligen mycket jämnt mellan de som svarade nej (46 procent) och de som svarade ja (45 procent), men få tror att ett sådant krig kommer startas av Ryssland eller Nordkorea.

Istället kom USA och Nato – aktörer som inte nämns på Bildts lista – högt upp bland svarsalternativen tillsammans med Islamiska Staten.

I kommentarsfältet diskuterades bland annat varför Carl Bildt och sionistisk västmedia hetsar om krig. Flera av kommentatorerna menade att ett storkrig startat av USA/Nato skulle missgynna det mångkulturella väst.

Signaturen Valhalla skrev att det redan splittrade EU inte kommer att kunna hålla ihop om USA/Nato startar ett storkrig och att EU-splittringen då skulle gynna fria nationer. Och Jan L menade att ett krig vore kontraproduktivt för de krafter som styr väst:

Tror inte på något nytt världskrig. Judarna startade två under 1900-talet och efter det sista kontrollerar dom i stort sett hela världen, d v s alla länders ekonomier, krigsmakter etc (med vissa undantag som Syrien och Iran).

Smartare att låta folk förstöra sig själva med rasblandning, droger och allt annat som ingår i multikultiarsenalen. Bättre lönsamhet, mycket mindre resursförstöring!

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2015-01-12 11:15