UNDERSÖKNING Starkt intresse för avslöjande artiklar på Nordfront.

Nordfront ställde frågan vad läsarna vill se mer av på Nordfront och fick ett tydligt svar: Hela 47,98 procent av läsarna vill ha mer avslöjande artiklar.

Angående avslöjande artiklar skrev Nordfront (Se: definitioner nedan) att de ”ökat markant de senaste åren”, men att vi när det kommer till det området är ”ändå inte nöjda på något sätt”. Det finns fortfarande mycket mer att avslöja i ett samhälle där de styrande är lögnaktiga och ohederliga och där korruptionen är stark och internaliserad.

Efter avslöjande artiklar vill läsarna helst se egen tv/film och ideologiska artiklar på 14,82 respektive 14,39 procent. Intresset för det senare är kanske mest överraskande och säger en del om Nordfronts läsarskara och förmodligen nationella överlag. Högst sannolikt finns det få andra nyhetstidningar där runt 15 procent av läsarna allra helst vill läsa ideologiska artiklar.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Så här såg Veckans fråga ut:

Nordfront strävar alltid efter att bli bättre på alla de områden som listas nedan.

Avslöjande artiklar har ökat markant de senaste åren, men där är vi ändå inte nöjda på något sätt.

Radio Nordfront-debatter kan vara svårt att få till, men nu senast bjöd Radio Nordfront in Stefan Torssell för samtal/debatt vilket blev mycket populärt.

Vi har under lång tid skrivit tidslösa ideologiska artiklar men också fördjupningar inom geopolitik rörande kriget i Ukraina och nu på senare tid även Israel och Kina.

Kultur/populärkultur täcks upp genom bland annat recensioner av film, musik och litteratur liksom historiska artiklar som anknyter till kultur, men även där vill vi bli bättre.

Är krönikor, kommentarer och insändare inom dagsaktuella ämnen något som du vill se ännu mer av?

Redaktionell tv i form av exempelvis studioprogram, filmade intervjuer och dokumentärer är något som kräver mer resurser men som också ger ”mer valuta för pengarna”. Är det detta du helst vill se på Nordfront?

Hjälp Nordfront genom att bli ännu bättre genom att dels rösta på frågan, dels diskutera vad du helst vill se och varför i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.

Vad vill du se mer av på Nordfront?

  • Avslöjanden (47,98%, 547 röster)
  • Egen tv/film (14,82%, 169 röster)
  • Ideologiska artiklar (14,39%, 164 röster)
  • Radio Nordfront-debatter (11,84%, 135 röster)
  • Krönikor/kommentarer (6,23%, 71 röster)
  • Kultur/populärkultur (4,74%, 54 röster)
  • Totalt 1140 röster.

Frågan avslutades 2023-12-17. Det går inte längre att rösta.