UNDERSÖKNING Simon Holmqvists segregations-strategi bättre än Jimmie Åkessons integrations-strategi.

71,93 procent av Nordfronts läsare håller med Simon Holmqvist om att när främlingar förblir främmande i svenskars ögon kommer detta att underlätta den framtida återvandringen. Det är enligt Holmqvist bättre att främlingar ägnar sig åt böneutrop och har muslimska friskolor än integreras och blandas med svenskar.

15,24 procent (det sammanlagda resultatet av tre svarsalternativ om moskéer som antidemokratiska, antisemitiska och homofobiska) stödjer Jimmie Åkessons integrationsstrategi som går ut på att ta ifrån främlingar vad som gör dem främmande i syfte att de ska bli ”svenskar”.

I Åkessons nyliga utspel om att riva moskéer menade han att moskéerna måste stoppas för att de sprider budskap som bland annat är antidemokratiska, antisemitiska och homofobiska. Vi tog med dessa tre svarsalternativ var för sig i syfte att försöka utröna vad Sverigedemokraternas anhängare, och likasinnade, specifikt vänder sig emot när det kommer till muslimer. Överlägset flest röster av dessa tre alternativ fick det som handlar om att moskéerna sprider antidemokratiska budskap medan bara några få har invändningar mot de antisemitiska och homofobiska budskapen.

Hela 12,83 procent har röstat på alternativet ”Nej, vid Gud, nej” på arabiska. Detta antyder att många araber läser på Nordfront, även om det åtminstone delvis kan handla om människor som röstat på alternativet för att det kan ses som lite roligt.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Så här såg Veckans fråga ut:

I dagarna gick Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut med ett utspel om att riva moskéer. Anledningen är enligt Åkesson att moskéerna sprider konservativa budskap, att de vänder sig emot homosexualitet och är emot judisk makt. Sverigedemokraterna hoppas på att rasfrämlingarna ska integreras och bli ”svenskar” genom att moskéerna rivs.

En annan inställning hittar vi hos Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist i artikeln Hellre böneutrop och muslimska friskolor än integration och rasblandning. Holmqvist menar att segregation är bäst för det svenska folket och att rasfrämlingarna genom att bibehålla sina seder och inte blandas upp med svenskarna förblir just främlingar. Detta kommer att underlätta det framtida återsändandet av främlingar från Norden, och när det har skett kan man riva moskéer eller använda byggnaderna till något annat.

Vad tycker du själv? Håller du med om att det bästa för Sverige är att rasfrämlingar integreras där vi tillsammans försvarar liberala värden, homosexualitet och judar, eller anser du att det är bättre att rädda det svenska folket från utrotning? Om du är helt emot att moskéer rivs röstar du bara لا والله لا. Diskutera gärna i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.

Vill du riva moskéer idag?

  • Ja, men först efter att vi kastat ut rasfrämlingarna (71,93%, 1189 röster)
  • لا والله لا (12,83%, 212 röster)
  • Ja, för att där sprids antidemokratisk propaganda (12,7%, 210 röster)
  • Ja, för att där sprids antisemitisk propaganda (1,57%, 26 röster)
  • Ja, för att där sprids homofobisk propaganda (0,97%, 16 röster)
  • Totalt 1653 röster.

Frågan avslutades 2023-12-03. Det går inte längre att rösta.