SKÅNE. Under lunchtid på fredagen rapporterades det om ett storbråk på Parkskolan i Ystad. Det visade sig vara en uppgörelse mellan trakasserade svenskar och knivbeväpnade icke-svenskar – ett bråk som fick främlingarna att lägga benen på ryggen.

Skärmdump av en amatörvideo från incidenten vid Parkskolan i Ystad.

Vid lunchtid på fredagen rapporterades det om ett storbråk på Parkskolan i Ystad.

Enligt Ystads allehanda handlar det om ett bråk mellan 20-30 personer. Bråket ska ha lugnat ner sig efter att flera polisbilar anlänt till platsen. Ingen är i nuläget gripen men polisen har upprättat en anmälan om brott mot knivlagen då två stycken knivar hittats på platsen.

Skolchef Lars-Inge Persson säger att bråket ska ha trappats upp på sociala medier.

Parkskolan ska även ha låst skolans dörrar i samband med händelsen.

Enligt uppgifter till Nordfront började bråket med att en svensk kille attackerats av tre rasfrämlingar på grund av en gammal konflikt. Till skillnad från liknande händelser, exempelvis den i Kil då en svensk kille misshandlats av rasfrämlingar, samlade svensken ihop sina kompisar och gick för att konfrontera rasfrämlingarna varpå en hetsig diskussion och senare även slagsmål utbröt. Trots att svenskarna var i numerärt underläge åkte flera främlingar i backen vilket ledde till att främlingarna fick fly från platsen. Men efter ett tag kom de tillbaka maskerade och beväpnade med knivar varefter ett större bråk uppstod.

När bråket lugnat ner sig hade svenskarna klarat sig med endast mindre skador trots att rasfrämlingarna illvilligt försökt hugga med sina knivar. Betydligt större skador hade rasfrämlingarna fått.


Film från händelsen. Har du problem att se det inbäddade klippet? Se det istället på VK.

Nordfront har rapporterat om flera liknande händelser tidigare då svenska ungdomar låtit sig förnedras och misshandlas av rasfrämlingar. Dagens händelse då svenska ungdomar fick nog och slog tillbaka kan förhoppningsvis vara början på en attitydförändring bland svenska ungdomar.

Nordfront uppmanar vita ungdomar att göra likadant som de på Parkskolan och med lagliga medel slå tillbaka!


  • Publicerad:
    2019-10-11 20:01