Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Demonstration i Bulgarien efter främlingsvåld

Främlingsvåldet i Bulgarien får bulgarerna att dra paralleller till London och Paris Nationalistisk demonstration lockade 2 000 personer.

Händelserik fredagsnatt i landet – flera våldsdåd och en ihjälskjuten

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. I mångkulturen Sverige som brukade vara ett lugnt land där ett enda mord gav stora rubriker sker nu händelserna slag i slag. Enbart under fredagskvällen och natten till lördag skedde fyra mordförsök, ett fullbordat mord, en bil bombades samt körde en taxibil avsiktligt in i en folkmassa.

Nordfront intervjuar en av de svenska ungdomar som slog tillbaka mot blattevåldet i Ystad

SKÅNE. Nordfront har intervjuat en av de svenska ungdomar som var närvarande vid konfrontationen med ett invandrargäng på Parkskolan i Ystad.

Ystad: Svenska ungdomar jagade beväpnade blattar på flykt

SKÅNE. Under lunchtid på fredagen rapporterades det om ett storbråk på Parkskolan i Ystad. Det visade sig vara en uppgörelse mellan trakasserade svenskar och knivbeväpnade icke-svenskar – ett bråk som fick främlingarna att lägga benen på ryggen.

IT-konsult i London utsatt för knivattack – hyllar Nordiska motståndsrörelsen

INTERVJU. En dramatisk strid över en kniv i ett kök i London. En IT-konsult tackar Nordiska motståndsrörelsen för att ha gått oskadd ur denna. Han vill nu dela med sig av sina tankar, bland annat kring vikten av att odla rätt mentalitet och hur det kom sig att han blev nationalsocialist.

Läkare rädda att visa namnbrickan på akuten

INRIKES. I Läkartidningen föreslår nu överläkaren Jan-Olof Svärd på Värnamo sjukhus att läkare ska få dölja sina namn på akuten.

Flyktingbarnet: “Om hon inte ville bli gruppvåldtagen så borde hon flytt via brandstegen!”

MÅNGKULTUREN. En sjuttonårig flicka gruppvåldtogs i december 2018 under brutala former av två ”ensamkommande” så kallade ”flyktingbarn”. De tvingade henne att först dricka stora mängder sprit innan de turades om att under skratt och glada rop våldta henne. De båda ”ensamkommande flyktingbarnen” har nu av Svea hovrätt dömts till utvisning till arabvärlden.

Ung kvinna berättar: “Polismannen sa att han skulle ‘hjälpa mig’ – slutade med att jag våldtogs”

POLISVÅLD. Nyligen skrev media om en polisman i Västerbotten som misstänks för våldtäkt på en ung kvinna. Nordfront kan nu avslöja att det rör sig om den rasfrämmande Skellefteåpolisen Christoffer Lindberg.

Ishockeylegend avvärjde afghanattack med kryckor

STOCKHOLM. Två afghanpojkar försökte överfalla ishockeylegenden Ulf Sterner utanför Globen i Stockholm. Nu berättar han om överfallet och lovar att inte vara lika snäll nästa gång.

Rasfrämling våldtog flicka – fick tre månaders fängelse och gruppterapi

INRIKES. Den 18-årige turken Ahmet Koyuncu döms till tre månaders fängelse efter att ha våldtagit en flicka i sin bil. ”Varför gråter du?”, ska han har frågat mitt under våldtäkten, för att sedan fortsätta övergreppet.

Mohammed Hassan döms för sexattack på 9-åring: “Jag letade efter en tjej att våldta”

MALMÖ. Efter en brottsturné i Norrland där Mohammed Hassan attackerade och stal av svenskar återvände han till Malmö – där han våldtog en 9-årig flicka i ett soprum. Nu döms den 30-årige araben till sex års fängelse och utvisning i femton år. Uppdaterad

Norges regering vill inte att folket ska bli kritiska mot rasfrämlingar

NORGE. Norges statsminister vill inte att folk sprider videon där de invandrarvänliga nordiska kvinnorna mördas av araber.

Halshuggen norska spred främlingsvänlig propaganda på sociala medier

UTRIKES. Den norska kvinna som tillsammans med en dansk väninna halshöggs av muslimska män i Marocko har tidigare spridit propaganda mot ”islamofobi” på sociala medier. ”Döm aldrig personer utifrån deras utseende”, var budskapet i en film som hon delade där en vit man framställs som terrorist medan en muslimsk främling är en hjälte.

Nya Tider publicerar dokumentär om våldtäktsförsök vid asylboende

DOKUMENTÄR. Tidningen Nya Tider har publicerat en dokumentär om ett våldtäktsförsök vid ett asylboende i värmländska Deje. I dokumentären avslöjas hur myndigheter och media fokuserade på att dölja gärningsmannens identitet snarare än att hjälpa brottsoffret.

Tysk man mördad av rasfrämlingar i Chemnitz när han försökte avbryta gruppvåldtäkt

FRÄMLINGSVÅLD. När en tysk man på söndagen tillsammans med två kamrater försökte hindra en grupp rasfrämlingar från att våldta en tysk kvinna attackerades de med knivar så allvarligt att mannen avled av sina skador. Mitt under en pågående stadsfest i den tyska staden Chemnitz försökte en grupp migranter från Syrien och Irak våldta en tysk kvinna. […]

Främling dömd för sexuellt ofredande

BROTT. En taxichaufför från Tunisien antastade en 23-årig kvinna under en taxiresa mellan Stockholm och Tyresö varpå kvinnan lurade främlingen att släppa av henne på en annan adress än den hon först angett vilket ledde till ett gripande.

Nytt bråk mellan finnar och “flyktingar”

FINLAND. Mindre än en vecka sedan ”flyktingar” och finnar drabbade samman i Forssa i Finland. Nu har ytterligare konflikter blossat upp även i Nurmijärvi som ligger i Helsingforsregionen.

Kvinna sexuellt ofredad i Hultsfred

HULTSFRED. Sedan i onsdags sitter en 22-årig man anhållen för sexuellt ofredande av en kvinna, våld mot polisman och hot mot tjänsteman. Det hela hände i en butik i centrala Hultsfred.

Politiskt inkorrekt uttalande av polisen JK-anmäls

KARLSTAD. Polisen i Värmland som gjorde uttalanden om att det var så kallade ensamkommande flyktingpojkar som gjort sig skyldiga till sexuellt ofredande på en festival i Karlstad, har nu anmälts till Justitiekanslern för sitt politiskt inkorrekta agerande. Efter att flera kvinnor blivit sexuellt ofredande på Karlstadsfestivalen ”Putte i parken” gjorde polisen uttalanden om vilka gärningsmännen […]

Upplopp i Biskopsgården under midsommarhelgen

GÖTEBORG. Två män, en 30-åring samt en 19-åring, sitter frihetsberövade efter midsommarhelgens upplopp i det rasfrämlings-dominerade Biskopsgården. Det var under midsommarhelgen som maskerade ungdomar startade upplopp i den förorten Biskopsgården i Göteborg. Bilar sattes i brand, knallskott kastades, raketer sköts och även stenar ska ha kastats. Polisen tillsammans med polisens insatsstyrka skickades till platsen men […]

Justitieministern: Terrorn i Köln var planerad

FRÄMLINGSINVASIONEN. Efter händelserna i Köln under nyår, då arabiska och afrikanska invandrarhorder trakasserade och våldtog tyska kvinnor, går nu Tysklands justitieminister ut och säger att terrorn i Köln planerades i förväg.

Invandrargäng dömda för att ha misshandlat danska med cykelkedja

DANMARK. Tre unga invandrare har nu dömts för den brutala misshandeln av ett ungt danskt par.