Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Norges regering vill inte att folket ska bli kritiska mot rasfrämlingar

Av Erik Forsell, 2018-12-24
erik.forsell@nordfront.se

NORGE. Norges statsminister vill inte att folk sprider videon där de invandrarvänliga nordiska kvinnorna mördas av araber.


Erna Solberg, Louisa Vesterager Jespersen och Maren Ueland

Norges globalistiska statsminister Erna Solberg vädjar till allmänheten att inte ladda ned eller sprida videon som visar hur ett gäng araber mördar och halshugger Maren Ueland och Louisa Vesterager Jespersen.

De unga kvinnorna som trodde på allas lika värde och mänsklighet mördades av islamister i marockanska Atlasbergen den 17 december.

Enligt Solberg vill de som sprider videon ”bara skapa rädsla och ångest”. Solberg, som nyligen skrev på FN:s så kallade självmordsavtal för en FN-ledd migrationspolitik som syftar till att öka och underlätta invandringen till bland annat Norge, vill inte att opinionen mot invandringen växer ytterligare.

Att videon, trots sitt fasansfulla innehåll, sprids för att varna medmänniskor för den mångkultur som norska staten kämpar för ska få större acceptans hos folket, verkar för den norska regeringen vara en irrelevant position.

Till sin hjälp har staten frivilliga medlöpare till regeringens folkfientliga politik. Den norske Facebook-profilen Lysglimt postade en elaborerad kommentar till dubbelmordet på Facebook, vilken enligt uppgift ”massrapporterades av vänsteraktivister”. Monologvideon, som ännu så länge kan ses på YouTube, plockades bort och Lysglimt stängdes temporärt av från Facebook.

FN:s ”självmordsavtal” innehåller ett avsnitt som syftar till att begränsa kritik mot global migration och rasfrämlingsinvandring. Massmedier ska kunna drabbas av sanktioner om de inte endast rapporterar om invandring i positiva ordalag. Allt fler oroar sig också för att det ska bli straffbart att uttrycka invandringskritiska åsikter av den typ som Lysglimt ventilerar.

”Hets mot folkgrupp” är ett brott mot staten!
Redan nu faller gummiparagrafen hets mot folkgrupp under kategorin Brott mot staten. Detta meddelar Nordiska motståndsrörelsen Andreas Holmvalls advokat i ett nyligen avslutat och friat HMF-åtal mot Holmvall som initierades av brottslingen Tomas Åberg och åklagare Mikael Lundquist.

Att kritisera en person som inte är svensk, vare sig det är en jude, en svart eller annan rasfrämling, innebär därför i första hand ett brott mot staten, inte mot den påstådda folkgruppens sammansättning eller en utpekad enskild individ.

Det är således i första han staten och dess politik som inte får kritiseras.

Hets mot folkgrupp som brott diskuteras vidare i årets sista avsnitt av Nordfronts radiopodd Nordic Frontier:

Listen to ”Nordic Frontier #94: Happy Hanukkah!” on Spreaker.

Källa:
Erna Solberg: ”Sprid inte videon på morden”


  • Publicerad:
    2018-12-24 14:15