LÖGNPRESSEN. Många är arga på SVT som försökt lura sina tittare om de muslimska halshuggningarna mot två unga skandinaviska kvinnor i Marocko. Än mer ilska har väckts när nu SVT hotar tittarna med många år i fängelse om de sprider sanningen om terrorattentatet.

Efter terrormorden i Marocko på två unga skandinaviska kvinnor, som utfördes av politiskt engagerade muslimer i islams namn, har statliga SVT utsatts för en massiv kritik på sociala medier. Kvinnorna, som var regimanhängare, föll offer för sin egen vänsterpropaganda när de i Marocko praktiserade värdegrunden fördomsfritt.

På sociala medier har en av de mördade delat en propagandavideo om terrorism som hetsar mot vita män, och utmålar utländska muslimer som fredliga och med rättighet till de nordiska länderna. I Marocko agerade kvinnorna i enlighet med vänsterpropagandan i videofilmen, vilket snart ledde till att de blev kidnappade och tortyrmördade av sina nya manliga vänner.

De muslimska männen som påstår sig vara anhängare av Islamiska staten producerade och spred i sin tur en mordvideo där det syns hur de politiskt hjärntvättade kvinnorna avrättas. De unga kvinnorna fick skrikandes sina huvuden avskurna med en kniv.

Att såga av en människas huvud med kniv kan ta en stund, och är oerhört plågsamt för den drabbade. Därför blev många människor arga på SVT när deras ”journalister” i politiskt syfte censurerade hela händelsen och bara rapporterade att kvinnorna hittats ”med knivskador på sina halsar”.

Många påminde om hur partiskt SVT skildrat den svenske pojken Anton Lundins attack mot araber i Trollhättan. Till skillnad från de nu aktuella muslimerna skonade Anton kvinnor, och även särskilt unga, och mördade enbart manliga personer varav alla utom en var myndiga. Den gången beskrev SVT förloppet detaljerat med inlevelse, minut för minut, och vad SVT inte visste fyllde de i med sin fantasi.

För att bevisa hur SVT lurar sina tittare spred tiotusentals svenskar IS-videon som visar hur morden egentligen gick till. Detta har fått statliga SVT att reagera med ilska, och i flera nyheter som blåsts upp större än tortyrmorden hotar SVT sina tittare med fängelse om de sprider sanningen om nyheten.

Enligt SVT finns det en lag i Sverige som förbjuder spridning av filmer som kan vara kränkande för den som är med. Lagen har tillkommit efter att utlänningar förgripit sig på svenska flickor och spridit övergreppen digitalt. Men eftersom de nu drabbade kvinnorna är döda, och dessutom inte ens är medborgare i Sverige, är det inte rimligt att de tiotusentals svenska sanningssägarna kommer att bli dömda för något.

Detta faktum har dock inte hindrat SVT från att fortsätta sprida sina falska nyheter om mångåriga fängelsestraff för de som avslöjat deras vinklade och vilseledande nyheter.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2018-12-26 10:00