TERRORISM. ”Återvändare är fredlösa orcher som förverkat rätten till sina liv och som inte ska ges någon nåd”. Det är innebörden i SvD:s ledarskribent Ivar Arpis senaste samhällsbetraktelse på Facebook.

Ivar Arpi på Facebook (klicka för större bild).

Svenska Dagbladets ledarskribent Ivar Arpi publicerar sitt frustrerade inlägg på Facebook om hur Sverige borde behandla de återvändande terroristerna, samtidigt som de regerande Socialdemokraterna gör tvärtom och ger IS-terroristerna extra bidrag och förtur i bostadskön.

Socialdemokraterna har gett Islamiska terrorister en fristad i Sverige och lovar förmåner och positiv särbehandling till terrorister som vill flytta tillbaka till Sverige. EXPO-ledaren Mona Sahlin (S) som var regeringens samordnare för våldsbejakande extremism gick så långt som att påstå att ”vita människor är problemet”.

Istället för terrorister har regimen regelmässigt kallat de våldsbejakande extremisterna för ”återvändare”. Ett fräckt språkbruk som är designat för att föra tankarna till landsbygdens efterlängtade ”hemvändare”. Och svenska skattepengar har östs över terroristerna både i Syrien och hemma i Sverige, medan all vettig verksamhet har utsatts för nedskärningar.

Men efter terrormorden på två unga skandinaviska kvinnor är det tydligt på sociala medier hur regimen har delats. Bland andra ledarskribenten Ivar Arpi har gått ut och fördömt terroristerna, och uppmanar till hetsjakt på ”hemvändare”.

Ledarskribentens språkbruk är hårdare än det hos de 70-åriga tanter som jagas på Facebook av skattefinansierade ”icke-statliga organisationer” (som exempelvis den för djurplågeri dömde ”Näthatsgranskaren” och den narkotikaberoende ”Juridikfronten”).

Kvinnliga pensionärer som attackeras och jagas av staten just för att de skattefinansierade ”icke-statliga” häxmästarna vet att just dessa offer sedan lätt döms, eftersom tanterna utifrån någon sorts tidsotypisk ridderlighet vägrar ljuga för polisen och säga att det nog varit någon annan som suttit vid deras dator just då.

”Återvändare är fredlösa orcher som förverkat rätten till sina liv”
När SvD:s ledarskribent Ivar Arpi kritiserar de islamister som utsatte två unga skandinaviska kvinnor för något som många på sociala medier olagligt beskriver som ett typiskt muslimskt ritualmord är kritiken bokstavligt talat skoningslös:

Är fylld av iskallt hat inför dessa monster, som verkar ha svurit sig till just IS. De är fienden. De är odjur. De är orcher. Jag kan inte skriva här vad jag önskar att jag kunde göra med dessa kräk. Vad jag önskar alla dem som tillhör eller tillhört IS. Det kan aldrig finnas någon förlåtelse för dem. Det kan aldrig ges någon nåd. De ska vara fredlösa till tidens ände. De har förverkat sin rätt till liv.

”Alla de som tillhör eller tillhört” inkluderar alltså rimligen de ”återvändare” som den svenska staten häller pengar över.

Ryktet inom journalistkåren om ”en statskupp under ledning av Katerina Janouch” lär få vatten på sin kran efter detta. Många bedömare påpekar nämligen att det alltid funnits terrorister och att det är ett problem som kanske inte helt går att lösa, men att det inte alltid funnits en svensk regering som stödjer terroristerna.

En hetsjakt på återvändare kommer således inte att ge något varaktigt resultat, så länge som regimen och dess anhängare tillåts fortsätta att vanstyra landet.

/Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2018-12-24 14:50