BROTT. En taxichaufför från Tunisien antastade en 23-årig kvinna under en taxiresa mellan Stockholm och Tyresö varpå kvinnan lurade främlingen att släppa av henne på en annan adress än den hon först angett vilket ledde till ett gripande. 

Natten mot den 3 april 2016 hade en 23-årig kvinna varit ute och festat med vänner på Södermalm. Kvinnan hade druckit några glas vin och vidare på en klubb druckit ett par öl. Väl dags att åka hem, letade kvinnan efter taxi vid Tele 2 Arena för att ta sig hem.

Den 39-årige främlingen och tillika föraren som körde för Taxi Kurir tog sig an resan. Efter några minuters färd lade främlingen handen på kvinnans vänstra lår varpå kvinnan tog bort hans hand och sade åt honom att sluta. Men ofredandet tog inte slut där. Främlingen tog på kvinnans lår igen och när kvinnan återigen tog bort hans hand och passade på att ta fram sin telefon, tog främlingen att rejält tag mellan hennes ben.

Kvinnan som först hade uppgett sin egen hemadress till främlingen lyckades att lura honom till en ny adress, dit han i tron om att få komma in med henne skulle köra, men det skulle visa sig vara till hennes far.

På väg till den nya adressen körde främlingen fel och stannade till vid en vägkant och där gav han sig på kvinnan ännu en gång, denna gången genom att hänga på henne med hela sin kroppstyngd och kyssa henne vid mungipan samtidigt som han tog på hennes bröst utanpå jackan och försökte knäppa upp hennes jacka.

Väl framme vid adressen så hade kvinnans far gömt sig bakom ett träd och när bilen stannade rusade han fram och slet upp dörren och sade till främlingen att han är gripen. Handgemäng uppstod mellan pappan och främlingen men pappan lyckades att hålla kvar honom tills polisen anlände till platsen och kunde gripa honom.

I mitten av april dömde Nacka tingsrätt främlingen till villkorlig dom och 12 500 kronor i dagsböter. Han ska även betala 10 000 kronor i skadestånd till kvinnan.

Källa:
”Taxikillen tar på mig… mellan benen” – sen gick Ahmed i fällan och greps


  • Publicerad:
    2017-06-01 19:55