ANTIVIT RASISM. Under en internetkonferens predikade en senegalesisk vänsterextrem ledare inför sina åhörare om att det var nödvändigt att döda vita.

Ledaren för SOS Racismos i Portugal, Mamadou Ba. Foto: Twitter.

Under en internetkonferens för portugisisktalande, i huvudsak från Portugal och Brasilien, tog ledaren för den portugisiska grenen av SOS Racismos ordet. Varpå han sa rent ut att det var nödvändigt att döda vita människor.

Ledaren i Portugal är senegalesen Mamadou Ba. Innan han började ägna sig åt politiska utspel har han också varit fotbollsmålvakt. Först för sitt hemland, sedan för Portugal där han numera bor.

Ba fortsatte under konferensen att attackera den vite mannen:

– Det är nödvändigt att döda den vite mannen, mördaren, kolonialisten och rasisten, för att undvika total kollaps för den svarta politiska kampen.

Ba verkar dock inte komma med egna tankar. Enligt den portugisiska dagstidningen Correio da Manha är citatet hämtat från en vänsterextrem anti kolonialist vid namn Frantz Fanon, som förespråkade våld mot fransmännen i Algeriet.

 Antivita organisationer.

SOS Racismus är en gren av ett nätverk med organisationer i många länder, i Sverige heter organisationen ”SOS rasism”.

Den norska systerorganisationen, ”SOS Rasisme”, grundades år 1985. 2013 gick organisationen i konkurs efter att ha lurat den norska staten på bidragspengar genom att grovt överdriva sitt medlemsantal. Tio personer åtalades för bedrägeri, förskingring och pengatvätt.

SOS Rasism samarbetar med ENAR – European Network Against Racism. Denna organisation grundades i Frankrike på 80-talet och i Sverige fanns en förgrening som kallades ”rör inte min kompis”. Båda organisationerna är sponsrade av den ökände judiska ”filantropen” George Soros.

Rörelsen blandar friskt med att predika om ”islamofobi”, afrikaners rätt att komma till Europa och hbtqp-frågor.


  • Publicerad:
    2020-11-25 22:30