KULTURMARXISM. Amnesty har släppt en ny kampanjfilm där man vill uppmärksamma att de flesta våldtäkter inte leder till fällande domar. I kampanjfilmen lyser dock mångfalden med sin frånvaro, då nästan uteslutande vita män är med.

”BOYS BOYS BOYS” heter en ny kampanjfilm från den så kallade människorättsorganisationen Amnesty International. Enligt organisationen är tanken med filmklippet att uppmärksamma att 9 av 10 våldtäkter i Sverige inte leder till någon fällande dom för gärningsmannen.

I beskrivningen till filmklippet skriver man:

År 2018 anmäldes 22 500 sexualbrott i Sverige.
93 procent av brotten gick aldrig vidare till rättegång.
5 procent ledde till en fällande dom.
97 procent av alla misstänkta gärningsmän var…ja, män.

Men i filmklippet visas nästan uteslutande vita män och pojkar upp. Män som grillar och leker med sina söner, spelar tv-spel, dricker öl, bastar och spelar fotboll. Detta trots att statistik visar att utomeuropéer är starkt överrepresenterade som våldtäktsmän i Sverige.

Kulturmarxistiska lobbyorganisationer har lyckats förmå företag och organisationer att använda sig av icke-vita, rasblandare och sexuellt avvikande personer i reklam- och kampanjfilmer för att bättra på ”mångfalden” – detta tycks alltså Amnesty själva ha glömt under produktionen av ”BOYS BOYS BOYS”.

Klippet – som inte går att kommentera – har i skrivande stund 16 ”tummen upp” och 47 ”tummen ned”.


  • Publicerad:
    2019-10-11 15:00