RUMÄNIEN Den före detta kickboxaren Andrew Tate med broder har gripits av rumänsk polis, misstänkta för människohandel. Enligt uppgift ska polisen ha fått avgörande bevis under Tates Twitter-bråk med Greta Thundberg.

Nordfront uppmärksammade under gårdagen hur den så kallade klimataktivisten Greta Thunberg nedgjorde den halvafrikanske ex-kickboxaren Andrew Tate genom att attackera hans manlighet.

Nu verkar det som att Tate har gripits i en lyxvilla i Rumänien tillsammans med sin broder Tristian Tate. Enligt Aftonbladet misstänks bröderna för att ha kidnappat två unga kvinnor, för våldtäkt och för organiserad människohandel. I ett filmklipp som rumänsk polis offentliggjort kan man se vapen och sedelbuntar utspridda på ett bord i lyxvillan där bröderna Tate påstås ha gripits.

Bilder från rumänska polisens razzia mot bröderna Tate.

Rumänsk polis beskriver det som att bröderna ingått i ett nätverk som lurat kvinnor till prostitution genom löften om äktenskap.

”De transporterades senare och inhystes i byggnader där de genom att utöva fysiskt våld och psykiskt tvång utnyttjades sexuellt av gruppmedlemmar”, säger polisen i ett uttalande.

Under Twitterbråket med Greta ska Andrew Tate ha publicerat en försvarsfilm där man ser en pizzakartong från ett lokalt företag. Filmklippet ska ha varit avgörande för rumänsk polis i lokaliseringen av bröderna Tate.