Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Afrikaner fastnade på bild under kidnappningsförsök

Försökte slita med sig vit flicka från köpcenter 44-årige Khalil Evans har redan gripits.

polisbil

Minderårig flicka kidnappades och våldtogs

Fyra personer misstänkta för brott Flickan hölls inlåst i flera dagar.

Andrew Tate gripen efter Twitterbråk med Greta

Provocerade Greta Thunberg öppet på Twitter Misstänks nu för människohandel och våldtäkt.

polisbil

Två misstänkta för barnkidnappning i Vetlanda

Minderårig flicka bortförd i Vetlanda Tidigare dömda män anhålls misstänkta.

Mamma och dotter kidnappades av syrisk man i Stockholm

INRIKES. Under fredagen kidnappades en mor och hennes dotter i Stockholm. Kvinnan lyckades fly ur en skåpbil där hon hade blivit bakbunden. Under dagen meddelade åklagaren att även flickan hittats.

Abbe Blattelito: De kopplade mig till ett bilbatteri

INRIKES. Abbe ”Blattelito” Alsaadi vittnar i en video om att han blivit kidnappad i helgen.

Mördar-influencern Abbe Blattelito verkar vara kidnappad

INRIKES. I slutet på förra året släpptes ”Abbe Blattelito” från fängelset efter att ha mördat sin ex-flickvän. Nu sprids bilder på sociala medier, där det verkar som om Blattelito har kidnappats och misshandlats.

Sveriges Radio: “Vi kommer spela Yasin mindre – många blir upprörda”

MÅNGKULTUREN. Gangsterrapparen Yasin häktades förra veckan misstänkt för kidnappning. Sveriges Radio P3 meddelar att man kommer att dra ner på hur ofta man spelar brottslingens låtar, men man kommer inte att sluta helt.

Afrikan togs på bar gärning när han våldtog skolflicka

STORBRITANNIEN. Afrikanen Kadian Nelson togs på bar gärning när han våldtog en ung flicka som var på väg till skolan. Nelson greps senare under kvällen.

45 försvunna barn återfunna efter polisinsats i USA

USA. Polisen i USA har återfunnit 45 försvunna barn under en polisinsats som man kallar ”Operation Autumn Hope”. 179 personer, bland annat misstänkta för sexualbrott har gripits under insatsen.

Fyra personer har anhållits efter en kidnappning i Göteborg

INRIKES. I torsdags kväll kidnappades en ung man i Göteborg och nu har fyra personer anhållits misstänkta för människorov och utpressning. Polisen är fortsatt förtegen kring händelsen.

Skolanställd kidnappades på väg hem från arbetet

INRIKES. På tisdagseftermiddagen blev en skolanställd i Göteborg kidnappad och misshandlad efter arbetsdagens slut. Den anställde hade tidigare på dagen kontaktat polisen angående beväpnade män som rörde sig utanför skolan.

Amerikanska soldater döms efter kidnappningsförsök på Venezuelas president

VENEZUELA. Två amerikanska soldater har dömts till 20 års fängelse i Venezuela efter att de tidigare i år försökt att kidnappa landets anti-amerikanska president, Nicolas Maduro.

Man kidnappades av flera personer på Arlanda – två gripna

BROTT. En man kidnappades av flera personer på Arlanda på torsdagsmorgonen. Polisen har gripit två män och bekräftar att det rör sig om ett grovt brott.

Insatsstyrkan slog till mot afghansk våldtäktsman och kidnappare

MÅNGKULTUREN. Den försvunna 15-åriga flickan från Ludvika som sökts av polis i tre dagar hittades under natten mot onsdagen.Hon hölls fången i en lägenhet i Gävle av en 20-årig afghan som misstänks ha kidnappat och våldtagit henne.

Svenska socialtjänsten tog tre barn från deras ryske pappa — placerades i muslimsk fosterfamilj – Uppdaterad

SOCIALTJÄNSTEN. En rysk man kidnappade i desperation sina tre döttrar för att rädda dem från fosterhemsplaceringen hos en islamistisk familj i Sverige. Polska myndigheter har nu ställt sig på pappans sida.

Kriminella utlänningar åtalas för tortyr i Sundsvall

INRIKES. En grupp afrikaner kidnappade en man i Sundsvall och filmade när de piskade honom naken. Därefter torterades mannen med eld. Men när SVT rapporterar om brottet mörkar man som vanligt kopplingen till regeringens migrationspolitik.

Fem gripna efter kidnappningsdrama i Täby

BROTT. Fem personer har gripits av polisen misstänkta för inblandning i ett kidnappningsdrama i Täby, där polisen på söndagskvällen hittade en man utomhus – bakbunden med en plastpåse över huvudet. Larmet som inkom till polisen klockan 21.11 på söndagskvällen innehöll uppgifter om mystiska människor i området i Hägernäs i Täby kommun norr om Stockholm. En stund senare […]

Kvinna kidnappades och utsattes för “häxkonster”

USA. I oktober månad kidnappades en 25-årig kvinna i San Antonio-området i Texas i USA. Kvinnan satt fastbunden i en stol och utsattes för någon form av blodritual samtidigt som hon var nerdrogad med heroin.