INDIEN. En kvinna från Tyskland, som befann sig i Indien för att göra volontärsarbete, våldtogs i fredags. Hon är den andra europeiska kvinnan som blivit våldtagen i landet inom loppet av en vecka.

På fredagen våldtogs ännu en europeisk kvinna i Indien. Det var när den 18-åriga tyskan låg och sov på ett tåg påväg från Mangalore i västra Indien till Chennai på östkusten som våldtäkten begicks. Polisen uppger att kvinnan var rädd och därför inte vågade skrika på hjälp.

Det dröjde tre dagar innan den chockade kvinnan vågade berätta om övergreppet för polisen.

”Det tog den unga kvinnan flera dagar att uppbåda modet att anmäla till polisen. Även om det nu är för sent för läkarundersökning har vi hanterat ärendet på ett mycket varligt sätt”, uppger polisinspektören Seema Agarwal. Enligt polisen har en man i Chennai gripits misstänkt för våldtäkten.

I går rapporterade Nordfront att en kvinna från Danmark nyligen utsatts för en brutal gruppvåldtäkt i Indien. Så sent som i förra veckan blev även en polsk kvinna våldtagen av en taxichaufför i samma land när hon färdades i en taxi med sin tvååriga dotter.

Källa:
Teenage German tourist raped on Indian train


  • Publicerad:
    2014-01-16 18:15