Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ännu en Hollywoodjude – regissören Brett Ratner – anklagas för sexövergrepp

Av Redaktionen, 2017-11-02
redaktionen@nordfront.se

RAPEGATE. Hollywoodmogulen Brett Ratner anklagas nu för att ha tilltvingat sig oralsex och för flera fall av sexuella trakasserier.

Brett Ratner håller tal för judiska Simon Wiesenthal-centret

För tre veckor sedan sparkades den judiske Hollywoodproducenten Harvey Weinstein efter omfattande anklagelser om sexuella trakasserier. Detta blev början på #Metoo-kampanjen där fokus förflyttades från inflytelserika judar som begår grova övergrepp i Hollywood till vita, heterosexuella män världen över.

Avslöjandena om sexbrotten i Hollywood kom dock att fortsätta och två veckor därefter anklagades den judiske manusförfattaren och regissören James Toback för olika sexbrott. Minst 38 kvinnor har trätt fram och anklagar Toback för sexbrott. 

Nu anklagas också den judiske regissören, musikproducenten samt skådespelaren Brett Ratner för sexövergrepp. Ratner har bland annat regisserat Rush Hour-filmerna, X-Men: The Last Stand samt medverkat som skådespelare i serien Prison Break.

Nu anklagas Ratner bland annat för att ha tvingat den då 19-åriga Natasha Henstridge att utföra oralsex på honom. Den kanadensiska skådespelerskan hade somnat på en fest i New York och när hon vaknade upptäckte hon att det bara var hon och Ratner kvar. När hon försökte lämna lägenheten ställde sig Ratner i vägen och började onanera för henne och till slut krävde att hon skulle utföra oralsex på honom.

Förutom Henstridge är det sex andra kvinnor som anklagat Ratner för sexuella trakasserier. Det har handlat om skamliga förslag och att han onanerat inför dem. En skådespelerska, Oliva Moon, berättar att Ratner 2004 kom in under en paus till en filminspelning och ställde sig i henne trailer och onanerade tills han fick utlösning.

Weinstein, Tomback och Ratner är några i raden av inflytelserika judiska Hollywoodmoguler som begått övergrepp, men som tidigare nästan alltid klarat sig. Det mest kända fallet rör den polskjudiske filmmakaren Roman Polanski som flydde landet när han åtalades för våldtäkt på en 13-åring. Polanski hyllas än idag av massmedia i såväl Sverige som utomlands. Vidare har Woody Allen anklagats av sin adopterade dotter för att ha utnyttjat henne sexuellt från att hon var sju år gammal. Ett annat fall där den misstänkte förövaren klarade sig är X-Men-regissören Bryan Singer som förra året anklagades för att ha supit ner unga pojkar och skickat runt dem på fester.

Skådespelaren John Travolta har tidigare uttalat att han i början av sin karriär tvingades utföra oralsex på Hollywoods ”homosexuella judiska män” för att få roller.

Källa:
Director Brett Ratner Forced Natasha Henstridge to give Oral Sex, 6 Other Women Accuse Too


  • Publicerad:
    2017-11-02 19:50