SVENSKFIENTLIGHET. Två ”antirasister” vill nu att man istället för att använda våld som ett svenskfientligt medel ska bekämpa ”rasismen” genom att skänka pengar till Expos, vars verksamhet går ut på att kartlägga svenskar kritiska till mångkulturen.

expo1

Antirasisterna Peter Sunde Kolmisoppi, som kallar sig själv för ”konstnär för yttrandefrihet”, och Ung pirats ordförande Gustav Nipe vill att folk ska skänka pengar till den svenskfientliga stiftelsen Expo istället för att använda våld som medel i den ”antirasistiska kampen”. Inte för att våld mot nationalister nödvändigtvis är fel utan för att deras metod är ”smartare”.

Uppmaningen publiceras i Sydsvenskan med anledning av den kommande Pegida-demonstrationen, som de kallar för en rörelse som består av ”förtäckt rasism”, i Malmö den 9 februari nästa vecka. I artikeln länkas till en Facebook-sida där människor kan välja att skänka pengar till Expo.

De båda vill att folk ska skänka tio kronor till Expo per minut som demonstrationen hålls i syfte att arrangörerna ska ”ofrivilligt finansiera arbetet mot sin egen organisation”. Både Kolmisoppi och Nipe lovar att de själva ska skänka tio kronor för varje minut. De skriver att det är en ”humanitär skyldighet” att säkerställa att Sverige får ännu mer invandring och att Expo kan bekämpa dem som säger emot.

Nipe och Kolmisoppi vill också att de EU-länder som inte vill uppfylla denna humanitära skyldighet ska få sina ambassadörer hemskickade från Sverige.

Källa:
”Antirasismens bästa metod är öppenhet och ickevåld”


  • Publicerad:
    2015-02-06 01:00