LONDON. Det arabiska paret Sabrina Kouider och Ouissem Medouni plågade ihjäl en vit fransyska i deras 10-miljonerkronorsvilla i Wimbledon. Kouider skyller på att en ex-pojkvän utövade svart magi i maskopi med mordoffret.

Sophie Lionnet blev 21 år. Foto: Facebook.

Den 35-åriga arabiska kvinnan Sabrina Kouider boende i Wimbledon, London, plågade tillsammans med sin sambo Ouissem Medouni under en längre tid den franska barnflickan Sophie Lionnet. Deras misshandel avlutades med att de mördade henne och sedan brände liket i deras egen trädgård för att sopa igen spåren efter henne.

Den 21-åriga fransyskan hade rest till England för att bättre lära sig språket, och tagit anställning som barnflicka i parets flotta 10-miljonerkronorsvilla för att finansiera sitt uppehälle.

Sabrina Kouider, 35 år, kallar sig bland annat för designer och låtskrivare. Kouider var tidigare ihop med irländaren Mark Walton som startade pojkbandet Boyzone. Kouider plågade och misshandlade grovt Lionnet under hennes sista månader i livet efter att ha anklagat barnflickan för ”besynnerliga” brott som Lionnet inte alls hade begått. För att ”ställa Sophie till svars”, misshandlade Kouider och hennes partner barnflickan under tortyrförhör för att få henne att erkänna stöld av ett diamanthalsband, och för att tillsammans med Mark Walton konspirera mot henne genom att ägna sig åt svart magi. Ex-pojkvännen Walton som numera bor i Los Angeles, hade enligt Kouider utövat sin svarta magi på distans med Lionnet som medium och villig medhjälpare.

Mördarna Sabrina Kouider och Ouissem Medouni samt Kouiders expojkvän Mark Walton.

Tortyren bestod av att låsa in Sophie, svälta henne, utsätta henne för mycket hårt psykiskt och fysiskt våld inklusive hot om våldtäkt och mord.

Sophies hälsa försämrades under perioden före sin död eftersom hon utsattes för detta bisarra förtryck. Vittnen har berättat att hon verkade skräckslagen och hungrig. Hon klagade över att hon blev slagen, inte fick flytta därifrån eller hem till Frankrike.

— Sophies sista dagar i livet måste ha varit fruktansvärt plågsamma. Hon utsattes upprepade gånger för brutal och repressiv utfrågning, och för ansenligt våld, sade åklagaren Richard Horwell.

Sophie dog efter att ha fått krosskador på bröstbenet, fyra revben och käkbenet. Det arabiska paret försökte dölja mordet genom att bränna Sophies kropp i deras egen trädgård.

— Planen var att göra sig av med Sophies kropp och förklara hennes försvinnande med att hitta på en historia om att hon av ”oklara skäl” hade försvunnit och återvänt till Frankrike. Eftersom Sophie bara skulle rapporteras som ”saknad”, och därmed inte längre vara i deras tjänst, skulle Sophie heller inte längre vara deras ansvar och hennes försvinnande inte ha någonting med dem att göra, förklarade Horwell i rätten parets upplägg.

Parets plan grusades av att en granne blev bekymrad över branden i trädgården när de eldade upp den döda kroppen. Sophies förkolnade kropp upptäcktes av räddningstjänstpersonal den 20 september 2017.

Åklagaren uttryckte i rätten bestörtning över att Sophie inte hade givit sig av i tid.

— Hur kan någon bli behandlad på ett så fruktansvärt sätt utan att ge sig av?

Det arabiska paret har inte befunnits lida av psykologiska sjukdomar i klinisk mening. Åklagarsidan gör istället den egna bedömningen att Kouider är en hämndlysten, dominant och manipulativ kvinna medan Lionnet var blyg, foglig och särskilt känslig för manipulation och hot. Deras väldigt olika personligheter var därför en dålig kombination. Medouni hamnade också under Kouiders manipulativa styrning och kom snart att ta efter sin partners ondskefulla beteende.

Vidden av det arabiska parets misshandel av Sophie Lionnet är väl dokumenterad eftersom paret själva spelade in sin misshandel av henne med sina mobiltelefoner. Åtta och en halv timmes ljudfiler och tre videofilmer finns bevarade.

— Materialet är skakande att ta del av. Det skildrar en ung, avmagrad, skräckslagen och hjälplös kvinna som är angelägen att säga och göra vad som helst för sina plågoandar, men i hennes utmattade ångesttillstånd är det uppenbart att hon inte kunde vara säker på vad de ville att hon skulle göra, sade Richard Horwell.

Vad som nu händer med det arabiska parets pojkar som Lionnet tog hand om, rapporteras inte. Enligt en annan barnflicka som kände Lionnet var hon en klippa för pojkarna.

— Hon gjorde allt för pojkarna, tog med dem överallt i södra London, gick på biblioteket med dem. Var hon än var hade hon pojkarna med sig, sa Sophies kusin Mélanie Lionnet i vittnesmålet.

Detta fall är ännu en incident som visar att det inte går att svepande ”förklara” rasfrämlingars våld med ”socioekonomiska faktorer”.

Källor:
Couple ’killed naive French nanny, 21, then burnt her body in the garden of their £900,000 London home after accusing her of using black magic and stealing a diamond pendant during ”brutal inquisition”
Pretty 21-Year-Old Sophie Lionnet Was Murdered and Her Body Burned. But Why?


  • Publicerad:
    2018-03-25 10:00