ISLAND. En nigeriansk asylsökare tog kontakt med ett tjugotal isländska kvinnor och smittade minst en av dem. Precis som i Sverige behövde mannen inte genomgå hälsoundersökning när han kom till Island som asylsökare.

xadC7RHeooEo_992x620_qv3XxlUy

Tack vare den isländska kampanjen ”var snäll” tilläts en asylsökare från Nigeria smittad med hiv att komma innanför gränserna. Mannen har nu gripits misstänkt för att ha smittat isländska kvinnor med hiv. Han tog in på vandrarhemmet Fit Hostel när han kom till Island men levde sedan i en lägenhet i Reykjavik och har nu bott i Island i över ett år.

I oktober förra året besökte han en läkare men misslyckades på något sätt att lämna blodprov. Varje asylsökare måste undersökas och lämna till tjänstemännen en rapport om deras hälsa. Då mannen inte lämnat blodprov blev han kallad tre gånger för ett nytt blodprov men ignorerade dessa kallelser. Enligt Kristín Völundardóttir, generaldirektör för Útlendingastofnunar, det isländska Migrationsverket, har verket inte tillåtelse att tvinga asylsökare att genomgå en hälsoundersökning eftersom den är frivillig.

Nigerianen gillade att festa och lyckades på något sätt lura ett flertal isländska kvinnor till sexuellt umgänge. Han lyckades vara med runt 20 unga kvinnor som polisen nu försöker att få tag i. Man vet att åtminstone en av kvinnorna har smittats med hiv. Anledningen till att detta blev känt är för att en före detta flickvän till mannen, också hon en utlänning, kontaktade en av flickorna och berättade för henne att mannen var smittad. En av flickorna kontaktade då polisen och mannen arresterades.

Mannen häktades i fyra veckor fram till 20 augusti då han släpptes på fri fot. Hans advokat hävdar att mannen inte vetat om att han var smittad med hiv. Fallet är fortfarande under utredning men polisen kommer inte att göra någonting såvida det inte framkommer att det skett något olagligt efter det att polisen talat med kvinnorna.

Fallet har tagits upp i massmedia och reaktionerna från de flesta islänningar har inte varit positiva till vare sig den nigerianske hiv-mannen eller till svarta invandrare som helhet. Samtidigt förbereder Island att ta emot 50 asylsökare och det återstår att se hur många av dem som är smittade med olika sjukdomar eller till och med hiv. I nuläget finns 150 asylsökare på Island.

Förutom att denna händelse inte skulle ägt rum om gränserna kontrollerades riktigt och att fallet borde hanterats genom att deportera dåren och stänga gränserna för gott, verkar tjänstemän på Island inte ha en tillräcklig – om ens någon – plan för att kontrollera hälsotillståndet på de invandrare som makthavarna nu låter välla in i landet. En hälsounderökning genomfördes först efter att en före detta flickvän försett en av de drabbade kvinnorna med information så att hon kunde kontakta polisen efter att brottet begåtts och hennes och möjligen andra isländska kvinnors liv förstörts. Denna totala brist på samhällsservice får dig att inte vilja betala skatt längre eftersom denna går till människor som vill förstöra sitt folk på grund av den religion som går under namnet politisk korrekthet.

Vad vi nu ser på Island är ett vitt folkmord på steroider. Islänningarna är till antalet 330 000 och det tar inte lång tid att förändra det vita isländska folket till en färgad blandras om det fortsätter strömma in färgade tredje världen-människor. Också en hiv-smittad främling kan smitta ner många unga människor som dricker och festar i staden och har sex med alla. Som ni nog förstår är offrren till detta monster hjärntvättade av MTV:s rapkultur och rasjämlikhet som teve, massmedia och skolsystemet stoppar i huvudet på unga islänningar från låg ålder.

Källor:
Grunaður um að hafa smitað ungar konur: Leiddur fyrir héraðsdóm
HIV smit: Sá grunaði nígerískur hælisleitandi
Á annan tug kvenna mögulega smitaðar

/Bror Vakur


  • Publicerad:
    2015-09-15 18:50