MEDIA. Medborgarjournalisterna bakom projektet Megafonerna har släppt första avsnittet i en dokumentärserie om våldtäktsepidemin i kölvattnet av massinvandringen.

Bakom dokumentärserien ”I skammens skugga” ligger Bechir Rabani och Megafonerna.

Medborgarjournalisten Bechir Rabani har tillsammans med Megafonerna skapat en dokumentärserie om den våldtäktsepidemi som drabbat svenska kvinnor idag som en direkt konsekvens av den orkestrerade massinvandringen. Syftet med dokumentären är att upplysa samt ge svenska kvinnor som blivit våldtagna en plattform att berätta om sina upplevelser.

Idag publicerades den första delen av dokumentärserien ”I skammens skugga” och avsnittet heter ”Blå ögon”. Namnet på avsnittet är inspirerat av den gruppvåldtagna kvinnans berättelse där invandrarna som våldtog henne förklarade att ”du har blåa ögon, och tjejer med blå ögon förtjänar att ha ont.”

Så här skriver Megafonerna om dokumentärserien:

”Megafonernas första avsnitt i vår dokumentärserie om våldtäkter. Hör kvinnorna själva berätta om händelsen som förstörde och förändrade deras liv för all framtid. En gripande dokumentär som kommer att beröra er alla som besitter mänskligt samvete.”

Dokumentären använder sig av mycket material från etablissemangets egna medier, så som SVT, Expressen, Göteborgs-Posten etcetera. På så sätt hoppas man att personer som fortfarande är politiskt korrekta, och som vanligtvis avfärdar allt som inte kommer från ”rätt” medier, också ska kunna ta till sig av budskapet.

Om man känner någon som har blivit offer för mångkulturen eller om man personligen har blivit drabbad så kan man kontakta Megafonerna via deras Facebook eller hemsida och hjälpa till med sina berättelser.

På grund av att avsnittet innehåller material från TV4, vilka har förmått Youtube att blockera uppspelning av allt deras material på Nordfront så kan vi ej bädda in klippet i artikeln. Se därför avsnittet ”Blå ögon” via Youtube.


  • Publicerad:
    2017-08-15 22:00