USA Bidens så kallade antiterror-program har successivt bytt målgrupp – idag definierad som ”nynazister” – till vilka räknas samtliga kritiker av kulturmarxism och massinvandring.

Dokument som avslöjats av Media Research Center (MRC) visar att Biden-administrationen nyttjar ett så kallat anslagsprogram värt 40 miljoner dollar från Department of Homeland Security (DHS) skenbart öronmärkt för anti-terrorsyften, i sitt arbete för att motarbeta organisationer och medier som är kritiska till massinvandring och / eller omhuldar traditionella värderingar.

TVTP (Targeted Violence and Terrorism Prevention Grant Program) inrättades av DHS 2011 med det föregivna ändamålet att bekämpa al-Qaida, men programmet har av Biden-administrationen utökats avsevärt till sin omfattning. I TVTP ingår nu en rad ”initiativ för mediekunskap och kritiskt tänkande online”, bland vilka de mer radikala anklagar organisationer / medier med en kritisk hållning till massinvandring och/eller kulturmarxism i form av till exempel hbtq för att ”omvandla amerikaner till våldsamma nynazister”. På ”de anklagades bänk” återfinns här till exempel Breitbart News, Turning Point USA (TPUSA) och Heritage Foundation.

Under Biden har programmet tilldelat åttio anslag, totalt 39 611 999 dollar. 52 procent av bidragen har gått till offentliga institutioner och 48 procent har gått till privata organisationer.

En institution som tilldelats anslag, University of Dayton (UD), har använt sina DHS-pengar till att skapa ett utbildningsprogram, där det hävdas hur bland annat Breitbart News, Fox News, Heritage Foundation, National Rifle Association, PragerU och Republican National Committee ”verkar för högerextrem radikalisering”.

DeSantis vill genomföra den andra förintelsen

Dessa snarast konservativa organisationer presenteras av UD i en ”extremhögerradikaliserings-pyramid” med ”de mainstream-reaktionära” i botten och ”de våldsamma nynazistiskt militanta” i toppen.

Enligt MRC jämför ett av de DHS-finansierade seminarierna den tidigare presidenten Donald Trump med den kambodjanska folkmordsledaren Pol Pot, och gör gällande att Floridas guvernör Ron DeSantis har för avsikt att genomföra ”en andra förintelse”.

Ett antal andra seminarier med samma finansiär omfattar föreläsningar av Michael Loedenthal, medlem av Antifa – som förespråkar och organiserar olagliga handlingar i ”kampen mot extremhögern”. ”Många saker vi gör är olagliga”, säger Loedenthal i en av dessa föreläsningar.

Loedenthal använder också ett av de DHS-finansierade seminarierna för att driva på för censur och finansiell svartlistning, och förklarar hur ”antifascister” pressar plattformar som ”GoFundMe, Patreon, PayPal och Venmo” att vägra erbjuda sina tjänster till organisationer misshagliga för vänsterextremister.