Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Trump-väljare vill bryta sig ut ur USA

En majoritet av Trumps väljare vill bilda egen stat Får medhåll av Biden-väljare.

Biden: "Godtar inte att en fjärdedel av folket är ovaccinerad"

Ställer högre krav än federala hälsomyndigheter Uppmanar företag till repression mot ovaccinerade.

Joe Biden

Biden pungslår skattebetalarna för leverans av 95 000 afghaner

65 000 har redan anlänt och 30 000 väntas Samtliga bjuds in för "permanent bosättning".

Joe Biden

Biden otålig att få sin kandidat till "antisemitism-övervakaren" installerad

Framhåller satsning mot "inhemsk terrorism" Hyllar "den judiska kampen för mänskliga rättigheter".

Bidens senaste jude-utnämning: Judisk makt-veteranen blir ambassadör i Japan

Drog in 72 miljoner till Clinton av "ren chutzpah" Senaste i raden av judar som får toppambassadörposition.

Joe Bidens son i ny skandalvideo

Hunter Biden har "tappat bort" ny dator Filmklipp läckt där han avslöjar allt för prostituerad.

Trump: “Främmande länder tömmer sina fängelser i USA under Biden”

USA. Den förre presidenten anklagar i ett tal Biden och hans administration för att ljuga med statistik - alltmedan brottslingar från alla världens hörn okontrollerat väller in i landet.

Biden avslöjade känsliga infrastrukturer för Putin: “Snälla hacka inte dessa!”

UTRIKES. När USA och Rysslands presidenter nyligen möttes ska Biden ha gett Putin en lista på amerikanska infrastrukturer som absolut inte får hackas av ryssarna. "Jag gav dem en lista, om jag inte minns fel", förklarade Biden efter mötet.

Biden visar klara tecken på demens

USA. Joe Biden har visat flera tecken på demens under G7 mötet i Cornwall som pågår just nu.

Biden beordrar underrättelsetjänsterna att utreda coronavirusets ursprung

CORONA. Biden som tidigare avfärdat uppgifter om att coronaviruset bröt ut från ett laboratorium i den kinesiska staden Wuhan har nu beordrat USA:s underrättelsetjänst att på 90 dagar utreda var viruset kommer ifrån.

Bidens Twitter-order: “Vaccinera er eller bär mask för alltid”

CORONA. I inlägg på Twitter som väckt skarp kritik deklarerar USA:s president Joe Biden att de amerikaner som inte låter sig injiceras med coronavaccinen ska tvingas ha på sig ansiktsmask "för alltid"

Bidens USA: Dömda “papperslösa” brottslingar släpps innan avtjänat straff – får inte utvisas

USA. Joe Bidens akt ”Fristadsland” åberopas när dömda brottslingar som är ”ej dokumenterade migranter” släpps ut ur fängelser innan avtjänat straff - och in i det amerikanska samhället.

Joe Biden om Kapitolium 6.1: “Den värsta attacken på demokratin sedan inbördeskriget”

USA. Bidens senaste uttalande om ”stormningen" av Kapitolium orsakar hatstormar på sociala medier. Sedan inbördeskriget har fyra amerikanska presidenter mördats och otaliga katastrofer ägt rum.

Finland erbjuder sig att vara värd för toppmöte mellan Putin och Biden

UTRIKES. Finland har erbjudit sig att vara värd för ett möte mellan de båda stormakterna USA och Ryssland.

Youtube ska dölja antalet “dislikes” – anklagas för att skydda Joe Biden

CENSUR. "Ett experiment som svar på användarfeedback" kallar Youtube sitt senaste tilltag att censurera hur många "dislikes" vissa användares videos får.

Borgmästaren för gränsort i Arizona: “Fritt inflöde under Biden”

USA. Borgmästaren i Gila Bend vittnar om ett okontrollerat inflöde av immigranter till USA från Centralamerika nu när gränspolisen inte längre kontrollerar deras brotts- och hälsoförflutna.

Putin utmanade Biden att delta i direktsänd online-diskussion – fick nobben

UTRIKES. Rysslandes president Vladimir Putin utmanade på torsdagen den amerikanske presidenten Joe Biden att delta i en direktsänd tv-diskussion online, efter att Biden uttalat att han tror att Putin är en ”mördare”. Biden nekade dock oväntat att delta.

USA bombade mål i Syrien – ville “lösa upp spänningarna i Mellanöstern”

UTRIKES. USA utförde i natt ett flyganfall i östra Syrien. Målet var anläggningar som används av Iranstödda milisgrupper.

Försenat samtal mellan Biden och Netanyahu bekräftar Israels grepp om USA

JUDISK MAKT. Vita husets pressekreterare har den senaste månaden fått motta en tilltagande kritik från normalt välvilliga internationella mainstreammedier: Israels premiärminister har inte bokats in för samtal med USA:s president. I onsdags förra veckan ägde samtalet rum.

Biden nekar Trump tillgång till underrättelseuppgifter – Obama får dem istället

USA. I vanliga fall brukar den föregående amerikanska presidenten tilldelas underrättelse- och säkerhetsinformation av den sittande presidenten. President Biden säger dock i en intervju att Donald Trump inte kommer att få tillgång till dessa uppgifter.

Demokrater sura efter att ha blivit blåsta på coronacheckar

UTRIKES. Demokratiska valarbetare är besvikna på Biden-administrationen efter att den utlovade coronachecken reducerats.

Mainstreamjournalister påvisar judisk korruption kring Biden – får hett om öronen

JUDISK MAKT. När vänsterliberala journalister visar att Bidens främste cyberrådgivare donerat enorma summor till den judiska lobbyorganisationen AIPAC undslipper de inte anklagelser om ”antisemitism”.

Massiv judisk överrepresentation i Joe Bidens regering

USA. Nordfront har granskat den amerikanska presidenten Joe Bidens ministernomineringar efter deras etnicitet. Den judiska gruppen är massivt överrepresenterad om man kollar efter befolkningsstorlek.

Judiska DN hyllar “mångfalden” i Joe Bidens judiska regering

JUDISK MAKT. Dagens Nyheter hyllar nu den så kallade mångfalden i Joe Bidens administration, där sju ministerposter har tillsats med judar.

Uppgifter: Biden upphäver Trumps förbud mot transpersoner inom militären

USA. Den nytillträdde amerikanske presidenten Joe Biden ser nu till att snabbt byta den förre presidentens inslagna kurs. En källa på Reuters uppger att Biden inom kort avser att upphäva det av Trump införda förbudet mot transpersoner inom militären.

Nya Antifa-kravaller i Portland: “Vi vill inte ha Biden!”

USA.Den våldsbejakande våldsgruppen Antifa fortsätter sina våldsamheter trots att hatobjektet Trump nu är ute ur Vita huset. Under onsdagen blev åtta ”anti-fascister” gripna i Portland efter att ha bråkat med polis och vandaliserat byggnader.

Bidens slag mot amerikansk damidrott: “Transor” ska tävla som kvinnor

KULTURMARXISM. På sin första dag som president undertecknade Joe Biden en exekutiv order som tvingar high schools och colleges i USA att acceptera ”transkvinnor” inom damidrotten. Kritiken har varit hård.

Flera av Bidens kabinettmedlemmar är judar

JUDISK MAKT. Under eftermiddagen svors Joe Biden in som ny president i USA. Inför sitt presidentskap har han valt ut sju judar som ministrar.

Joe Biden blev USA:s fyrtiosjätte president

USA. Joe Biden blev USA:s fyrtiosjätte president. Han svors in klockan 17:49 svensk tid utanför Kapitolium i Washington DC. I sitt tal till nationen låg mycket fokus på att bekämpa "högerextremister" och rasism.

Bidens första drag: Medborgarskap till illegala invandrare, munskyddspåbud och massvaccinering

USA. I sin första presidentorder går den tillträdande presidenten Joe Biden hårt ut med nya coronapåbud. Dessutom tänker han ge amnesti åt illegala invandrare.

Massinvandring väntar för Bidens Amerika

USA. Tiotusentals icke-vita invandrare från Sydamerika har börjat röra sig norrut mot den amerikanska gränsen. USA har en kraftig massinvandring att vänta.

20 000 soldater kommer inta Washington inför Joe Bidens tillträdande

USA. Inför att Joe Biden svärs in som president den 20 januari kommer över 20 000 soldater stationeras i Washington DC. Många av dessa är just nu inhysta i Kapitolium.

FBI varnar för våldsamheter när Biden svärs in som president

USA. FBI varnar i ett internt PM för eventuella våldsamheter i anslutning till att den tillträdande amerikanska presidenten svärs in. Det rör sig om planer på "beväpnade protester" i alla delstaters största städer.

Biden utlovar ekonomiskt stöd till småföretagare – så länge de inte är vita

USA. I ett nytt utspel lovar den tillträdande presidenten Joe Biden att hjälpa små företag att återhämta sig från coronakrisen. Men bara så länge de ägs av icke-vita eller kvinnor.

Joe Biden vald till USA:s näste president

USA. Donald Trumps kamp mot valfusket i årets presidentval ser inte ut att hjälpa honom. I natt valde elektorerna Joe Biden till USA:s president.

Rysk ambassadör: “Israel är problemet i Mellanöstern – inte Iran”

TERRORSTATEN ISRAEL. Det är Israels fel att Mellanöstern destabiliseras, säger Rysslands ambassadör i Israel, Anatoly Viktorov.

YouTube ska ta bort videor där valfusk under presidentvalet påtalas

CENSUR. Mediabolaget YouTube kommer nu att ta bort alla videor där valresultatet i det amerikanska valet ifrågasätts. Alla som hävdar att något valfusk pågick i valet kommer att censureras.

Amerikansk marinofficer: “Krig mot Iran är Israels gåva till Joe Biden”

UTRIKES. Mordet på Mohsen Fakhrizadeh ska bereda vägen för Joe Biden att bomba Iran. Det skriver den före detta amerikanske underrättelseofficeren Scott Ritter.

Joe Biden utser judinnan Janet Yellen till Finansdepartementet

USA. Joe Biden tänker utse judinnan Janet Yellen till chef för Finansdepartementet.

Pompeo förste amerikanske utrikesminister att besöka ockuperad mark på Västbanken

JUDISK MAKT. När USA:s utrikesminister ska besöka en israelisk ”bosättning” på Västbanken väljer han den, där en vintillverkare lanserat en särskild vinsort döpt efter honom - en namngivning som skedde just efter att Pompeo förklarat israelisk ockupation laglig.