USA. 30-årige Danney Williams påstår sig vara son till den före detta presidenten Bill Clinton och en svart prostituerad kvinna. Han hotar nu med att stämma paret Clinton om inte Bill går med på att genomgå ett faderskapsprov.

bill-clinton

Bara några timmar innan den tredje och sista presidentvalsdebatten som hölls under natten till torsdagen, svensk tid, höll 30-årige Danney Williams en presskonferens. Under pressträffen, som ägde rum i anslutning till debattstudion i Las Vegas, påstod Williams att han är son till den före detta presidenten Bill Clinton och en svart prostituerad kvinna.

Under pressträffen hotade 30-åringens advokater med att stämma både Bill och Hillary Clinton för uteblivet underhåll och de kräver att Bill ska gå med på att genomgå ett faderskapsprov.

— Om och när ett DNA-test bevisar att president Clinton är min far vill jag bara träffa honom och skaka hans hand, sade Danney Williams.

Innan presidentvalskampanjen släpptes ett Youtube-klipp där Williams säger att det ”var allmänt känt i Arkansas” när han växte upp att han var Bill Clintons oäkta son.

— Överallt jag gick pekade folk och sade: ’Där är Bill Clintons son. Visst ser han ut som Bill Clinton? Titta på honom, Danney Williams är en svart Bill Clinton’.

Vidare säger Williams att Bill Clinton var den enda vita kunden som hans svarta prostituerade mor hade när hon blev gravid. Detta påstående ska senare ha bevisats genom ett lögndetektortest.

Williams hade även en hälsning till presidentkandidaten Hillary Clinton. Han sa:

— Hillary, snälla förneka inte min existens. Jag är din styvson. Chelsea är min syster. Och Bill är min far.

Se klippet nedanför:

Källa:
’Clinton’s black son’ demands DNA sample


  • Publicerad:
    2016-10-21 10:00