LÄSARBILD. Nu kan Birgitta Ohlssons märkliga beteende ha fått en logisk förklaring.

Svenska folkets ”EU-minister” Birgitta Ohlsson har gjort sig känd för att arbeta för saker som står i diametral motsats till vad det svenska folket tjänar på, exempelvis massinvandring och EU:s överstatliga makt över Sverige.

På politiskt korrekta Wikipedia beskrivs hennes profilfrågor:

Hennes profilfrågor är demokrati, mänskliga rättigheter, djurskydd, jämställdhet, tolerans och internationalism.

Svaret på hennes beteende?
En läsare tipsade under onsdagsmorgonen om att Birgitta Ohlsson verkar ha ställt upp en judisk ljusstake, en så kallad Menora, i vad som tycks vara en kakelugn i hennes eget hem.

Bilden publicerades redan 2010 i en artikel som handlade om att hon blivit gravid med sin judiske make, Mark Klamberg.

En läsare tipsade om att det står en minora i kakelugnen bakom Birgitta Olsson.

Vilka tjänar egentligen svenska folkets ”EU-minister”? Menora eller menorah (hebreiska: מְנוֹרָה‎), plural menorot, är en sjuarmad ljusstake och en vanlig symbol för judendomen. Den återfinns även på Israels statsvapen. ”Menora” på hebreiska betyder ”lampa”.

Redan 2008 fastnade Birgitta Ohlsson på film då hon vurmade för terrorstaten Israel och hänvisade till ”Förintelse”-bluffen:

I slutet av 2013 uttryckte Birgitta Ohlsson sitt stöd för den blodiga statskuppen i Ukraina, en kupp som hon menade på var ”demokratisk” och ”fredlig”. Kuppen ledde till att en judisk chockladkung blev landets president:


  • Publicerad:
    2014-06-25 12:30