MASSINVANDRING/CENSUR. Lauren Southerns nya dokumentär ”Borderless” som handlar om massinvandringen till Europa är klar. Den censurerades av Youtube bara tolv timmar efter att den publicerades.

Det är den oberoende journalisten Lauren Southern som nu släpper sin nya dokumentär ”Borderless”, som handlar om massinvandringen till Europa. Southern har bland annat befunnit sig vid den turkiska kusten och bevittnat gränskrisen vid de grekiska öarna.

Nästan omedelbart efter att dokumentären publicerades på Youtube började den judiska videotjänsten censuren. Southern skriver på Twitter att hon fick ett meddelande från Youtube om att filmen hade slutat processa och att filmen inte kunde visas – tolv timmar efter att den var klar och tillgänglig för folk att se.

Det senaste försöket att lägga ut filmen på Youtube har än så länge fungerat men filmen, som publicerades i lördags och som i skrivande stund har 330 000 visningar, har hindrats från att visas upp i nyhetsflödet och trendar inte på Youtube.

Kommentarerna till dokumentären är överväldigande kritisk till den judiska censuren, medan andra hyllar den ironiskt nog då det är just censuren som har gjort att de har hört talas om dokumentären.

Lauren Southern har tidigare gjort dokumentären ”Farmlands” om folkmordet på vita i Sydafrika.

Källa:
Borderless: Ny dokumentar om masseinnvandringen – sensureres umiddelbart av Youtube


  • Publicerad:
    2019-05-26 22:45