SUND REAKTION. Invandringskritiska borgare har uppmärksammat polisens våld mot demonstranter i Kungälv.

Den borgerliga och invandringskritiska Facebooksidan Politikfakta – som har över 88 000 följare – har uppmärksammat polisens vansinnesvåld mot demonstranter i Kungälv.

Detta genom att dela filmen då en aktivist blir påkörd av en polisbuss. Politikfakta funderar över vilken reaktion från etablissemanget – som kan uttrycka kritik mot polismakten när den agerar mot ickevita – som övergreppet kommer att få. De frågar sig dessutom vilken annan grupp i samhället som hade tålt en sådan behandling som anarkotyrannins hantlangare utövar mot oliktänkande i Norden.

Inlägget är fullkomligt översvämmat av svenskar som förfäras över polisens beteende. Många vill att ordningsmakten i stället för att trakassera och misshandla oliktänkande ska agera hårdare mot kriminella invandrargäng.

Några av de mest gillade kommentarerna följer nedan:

”varför polisen är inte så tuffa i Rinkeby ?”

”Är hudfärgen ljus och beteendet inte våldsamt så kan polisen vara riktigt hård som synes… Med mörk hudfärg och liten respekt för kvinnliga poliser så är det kaffe och bulle som gäller.”

”Jag förutsätter att han anmäler polisen, så där får det inte gå till. Först överkörd, och som tack för det armen nästan vriden ur led. Inte för att jag gillar Nmr, men de har ju faktiskt rätt att demonstrera.”

”Nu är våra poliser duktiga när dom inte gör motstånd!😡visa den styrkan när det gäller kriminella”


  • Publicerad:
    2019-05-06 18:15