Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Carl Norberg: “Vi står i kö för ekonomisk avrättning”

Av Redaktionen, 2015-07-16
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Här kommer det sextonde och längsta avsnittet av Radio Nordfront hittills. Gäst idag var Carl Norberg.

radionordfront_avsnitt16

Här kommer det sextonde avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad och Martin Saxlind förstärks idag av Pär ÖbergEmil Hagberg inte kunde medverka denna gång. Med i radion ikväll var även Carl Norberg som intervjuades av de tre programledarna.

I avsnittet diskuteras bland annat följande saker:

  • Carl Norberg och Partiet De Fria.
  • Den ekonomiska krisen i Grekland.
  • Sveriges finansiella situation.
  • BRICS, Ryssland och geopolitik.
  • Lyssnarfrågor om ekonomi.

Norberg säger bland annat att Sverige har samma ekonomiska problem som Grekland och att Sverige bara står i kö för att drabbas av samma ekonomiska avrättning som Grekland nu utsätts för. Det ges också tips om hur lyssnare bör förbereda sig på en ekonomisk kollaps och Norberg kommer med en vågad gissning om när Sverige kan tänkas drabbas av en sådan ekonomisk kollaps.

Lyssna (128 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2015-07-16 00:10