Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Christian Hamilton: “Vi lever i ett samhälle i total upplösning”

Av Redaktionen, 2016-12-05
redaktionen@nordfront.se

INTERVJU. Anna Jonsson intervjuar den pensionerade flygkaptenen Christian Hamilton under 12 november-demonstrationen i Stockholm.

Christian Hamilton är före detta yrkespilot sedan 1960-talet, Nordfront-skribent och ofta förekommande gäst i Radio Nordfront.

I en intervju med Anna Jonsson berättar Hamilton om sitt politiska engagemang från mitten av 1970-talet då han gick med i Moderaterna och var med om en borgerlig valseger 1976. Efter att ha kommit till insikt om att Moderaterna inte heller stod på folkets sida gick han ur partiet och höll sig borta från politiken under lång tid. Han gick sedan med i Nationaldemokraterna och gjorde därefter en kort visit inom Svenskarnas parti innan han slutligen anslöt sig till Motståndsrörelsen och anammade nationalsocialismen fullt ut.

I intervjun säger han att samhället befinner sig i ett upplösningstillstånd och att det måste ske något radikalt för att vi ska kunna lyckas vända ”utvecklingen”, särskilt då genom kamp på gator och torg. Hamilton talade även om skillnaderna mellan Hollywood-skapelsen ”nazism” och äkta nationalsocialism.

Se intervjun nedan:

 


  • Publicerad:
    2016-12-05 16:00