Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#59: Tina Petersson, HVB-hem och folkligt motstånd

Av Redaktionen, 2016-05-06
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Denna vecka sänder Radio Nordfront ett avsnitt där in- och utrikesnyheter diskuteras. Medverkar gör även Tina Petersson.

Klicka för förstoring.

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 59 av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg och Christian Hamilton diskuterar en rad nyheter som berör Norden, Europa, världen och Motståndsrörelsen.

I detta avsnitt medverkar dessutom den kvinnliga aktivisten Tina Petersson som berättar om hur hon lyckades stoppa upprättandet av en ockupationsbas.

Klippet som visar då tyskar jagar bort politikeravskum:

Avsnittet gick bland annat in på:

  • Tina Petersson berättar om hur hon framgångsrikt lyckades organisera motstånd mot en ockupationsbas/skäggbarnsboende.
  • Att Säkerhetspolisen antagligen, Martin Fredrikssons avhopp till trots, fortsätter att publicera information genom deras proxy-kanal Research-gruppen (kommersialiseringen av AFA-dokumentation).
  • Att Bilderberg-avskummet Mona Sahlin tvingats bort på grund av att maktgruppen kring Bonniers angripit henne.
  • Att folkförrädare från Ludvika stoppat Pär Öbergs motion som gick ut på att alla möten i Ludvika kommunfullmäktige skulle webbsändas.
  • Att en individ ur Partiet de fria påstår att Motståndsrörelsen är kontrollerad opposition.
  • MittMedia-koncernens angrepp på Vera Oredsson.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på avsnittet (103 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind, Emil Hagberg och Pär Öberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2016-05-06 00:51