I dag annonserade vänsterpartisten Daniel Riazat på sin Facebooksida att han planerar att tala under den mångkulturella demonstrationen i Bollnäs.

Den demonstration som indirekt försvarar en gruppvåldtäkt på en ung kvinna från Bollnäs , får nu förstärkning av Daniel Riazat från Falun. Riazat har tidigare erfarenhet av att förnedra svenska offer. När det våldsamma mordet på småbarnspappan från Ludvika hade ägt rum tog Daniel Riazat tillfället i akt och demonstrerade under parollen ”Jalla, jalla – Sverige åt alla!”. Många reagerade över det respektlösa och taktlösa uppträdandet från Daniel Riazat. Riazat, som sitter i kommunfullmäktige, drar onekligen sitt strå till stacken i det mångkulturella Sverige och det tycks inte röra honom inte i ryggen att han trampar över både våldtagna kvinnor och ihjälslagna småbarnsfäder.

Pappan till den gruppvåldtagna kvinnan i Bollnäs har fördömde den mångkulturella demonstrationen och uppmanade arrangörerna att ställa in den. Att arrangörerna av demonstrationerna då valde att radera pappans brev, som publicerades på deras Facebooksida, samtidigt som man nu kallar in Daniel Riazat, visar att den ”tolerans” man säger sig vilja demonstrera för inte gäller för svenskar som utsätts för det mångkulturella samhället.


  • Publicerad:
    2012-08-16 15:54