PRESIDENTVALSDEBATTEN. En recensent av debatten mellan Trump och Biden i veckan har utnämnts till ”Årets fårskalle” efter att hätskt ha farit ut mot Trump – baserat på sin egen missuppfattning av ett allmänt känt slangord.

Twitteranvändare har kontrat Dar’shun Kendricks inlägg med den här satirbilden. Foto: Twitter.

Användare av sociala medier slickar sig om munnen efter att en demokratisk politiker och lagstiftare i Georgia försökt förlöjliga president Donald Trump för att denne förklarat att coyotes [1. ”prärievargar” 2. (slang) ”migrantsmugglare”] smugglar barn över gränsen.

Uppenbarligen var lagstiftaren inte medveten om att presidenten inte åsyftade djuret ”coyote”.

Den mindre heta tagningen kom som svar på en kommentar fälld av Trump under torsdagens stökiga debatt mellan den sittande presidenten och demokraternas presidentkandidat Joe Biden.

Tillfrågad av moderatorn Kristen Welker från NBC om fler än 500 barn som skiljts från sina föräldrar eller vuxna följeslagare efter att ha försökt korsa gränsen mellan Mexico och USA illegalt, påpekar Trump att många av dem är offer för människohandel.

De här barnen tas hit av coyotes (prärievargar/migrantsmugglare) och många andra dåliga människor, karteller…

Dessa ord föranleder ett twitterinlägg av Dar’shun Kendrick som sedan blir viralt av lite udda orsaker.

”…Hur i helvete kan en prärievarg bära en hel människa över gränsen?! Gud —sluta prata!” skriver Kendrick, omedveten om den störtskur av förlöjliganden som hennes ord kommer att utlösa.

”Den minst intelligenta personen med internetuppkoppling”

En enkel sökning på internet avslöjar att lexikon listar ”coyote” som ett informellt namn på kriminella som smugglar latinamerikaner in i USA.

Det verkar som om andra twitteranvändare känner till detta och de har inte dragit sig för att informera Kendrick om att – trots hennes hävdande om motsatsen – så refererar Trump här inte till det fyrbenta däggdjuret.

Den konservativa debattören Carmine Sabia har utnämnt Kedrick till ”Årets fårskalle” medan andra journalister föreslagit att hon är den minst intelligenta personen med internetuppkoppling.

En läsare noterar att ”coyote” är ett välkänt slangord för en människohandlare och uppmanar lagstiftaren från Georgia att ”kolla lite på Netflix, tack”.

Oförskräckt retirerar Kendrick att hon inte har tid att titta på någon streamingtjänst för hon är ”härute och försöker hindra [Trump] från att fortsätta döda amerikaner”.


  • Publicerad:
    2020-10-24 22:15