SVERIGE. Sentios nya undersökning visar att 8 procent av befolkningen kan tänka sig att rösta på Nordiska motståndsrörelsen i valet 2018. Själv är jag inte förvånad.

Det är tidningen Nyheter Idag som anlitat opinionsinstitutet Sentio för att undersöka svenskars åsikter om nationalsocialism.

I undersökningen framgår bland annat att 6 procent av befolkningen har en bekant, släkting eller arbetskamrat som är nationalsocialist. Den allmänna uppfattningen bland vanligt folk (56,9 procent av de tillfrågade) är att mellan 1 och 10 procent sympatiserar med nationalsocialismen och nästan 30 procent av de tillfrågade tror att tillräckligt många svenskar sympatiserar med nationalsocialismen för att ett parti med sådana värderingar idag skulle kunna ta sig in i riksdagen.

Uppemot 8 procent kan tänka sig rösta på Motståndsrörelsen
Det som många ser som mest anmärkningsvärt är att 2,9 procent har svarat ja på frågan ”kan du tänka dig att rösta på ett nazistiskt parti?”. Ytterligare 5,1 procent har svarat ”vet ej” på frågan, vilket innebär att det i praktiken är 8 procent som kan tänka sig att rösta på Motståndsrörelsen i valet 2018.

Jag tolkar själv svaren ”kan tänka sig” som ett förmodligen och ”vet ej” som ett kanske. Sannolikt är flera av de som svarat vet ej egentligen är sådana som skulle ha svarat kan tänka sig, men att de kanske inte gärna uppger detta när ett påstått opinionsinstitut ringer upp och i princip frågar dem ”är du nazist?”.

När vanligt folk hängs ut massmedia för något harmlöst de skrivit på sociala medier, när lögnjournalister ringer upp ”nazisters” anhöriga och använder sig av förtäckta hot gentemot dem eller när polisen hotar att gripa folk som vill delta i en grundlagsskyddad demonstration bara för att de är på plats, då förstår jag deras skepsis. Vilken tur då att valsedeln i lådan om ett år kommer vara anonym.

Hundratusentals sympatiserar med Nordiska motståndsrörelsen
Jag vet att stödet för vår kamp hela tiden ökar. Och som någon skrev så är det ”tusentals som tar det röda pillret varje dag”, särskilt ungdomar som i många fall röstar för första gången.

Under 2017 har Nordfront haft mellan 300 000 och 400 000 unika besökare varje månad. Detta utgör ca 3-4 procent av befolkningen. Min bedömning är att en majoritet, sannolikt runt 75 procent av dem, i någon grad är sympatisörer till Nordiska motståndsrörelsen. Övriga är fiender, sådana som snubblat in på sidan eller som bara tycker att vi är spännande.

Med sympatisörer menar jag sådana som är nationalsocialister, nationella eller invandringskritiker. Alla dessa är sådana som förmodligen ”kan tänka sig” att rösta på Nordiska motståndsrörelsen, i synnerhet om Jimmie Åkesson drar SD ännu längre ner i fördärvet. Lägg även till alla de som, för att citera Eddie Meduza, ”ger fan i allt” och är beredda att rösta på vad som helst bara för att förstöra för svinen i Rosenbad.

En ny tid
Nordiska motståndsrörelsen har minst sagt varit på tapeten det senaste året och efter den massmediala hets den senaste månaden är det försvinnande få medborgare som nu inte vet vilka vi är.

Under 2017 har Nordiska motståndsrörelsen fått extrem uppmärksamhet och visat på styrka, inte bara i läsarantal utan också under demonstrationer.

Enligt ett annat opinioninstitut, Novus, var det exempelvis Nordiska motståndsrörelsen som kraftigt dominerade Almedalsveckan.

Att regeringen och riksdagspartierna nu går in och vill ändra lagen för att offentligt vilja hindra Motståndsrörelsens framfart visar att det politiska ledarskiktet i detta land tar oss på största allvar. I praktiken säger regeringen att Nordiska motståndsrörelsen är den enda oppositionen i landet. Och för dem som hatar etablissemanget är etablissemangets hatobjekt ett givet alternativ.

Samtidigt som detta har SD:s egna medlemmar börjat ifrågasätta det egna partiet. Jag vet det för att jag själv känner SD:are, att jag ser deras kommentarer även på vår sida och för att jag till och från följer debatter på andra forum i syfte att sondera terrängen.

Jimmie Åkesson gjorde bort sig när han tog parti för systemets försök att förbjuda Motståndsrörelsen och har under året talat om en fortsatt invandring med honom vid ”makten”. Sverigedemokraterna ställde sig också bakom förslaget att finansiera ”Public Services” folkfientliga propaganda via skattesedeln, vilket inte varit alltför populärt bland partiets anhängare. Alltmer framstår Sverigedemokraterna som ett köpt parti, och om ett år går det förmodligen inte att se någon skillnad alls på dem och de andra partierna i åttaklövern.

Jag har sett och hört mängder av röster som säger att de nu överger Sverigedemokraterna till förmån för Nordiska motståndsrörelsen, eller som vill hjälpa oss, det ”extrema” alternativet, att bli större för att på så sätt hjälpa sitt eget parti att åter radikaliseras (= ett knep för att förskjuta opinionen, i vad som brukar kallas för Overtons fönster).

Ett spännande val!
Med allt detta i åtanke så är jag inte det minsta förvånad över Sentios siffror. Räkna också in att det kommer bli ytterligare ett år med massinvandring och full galenskap innan bilan faller i valet 2018.

Om det räcker för oss att ta oss in i riksdagen återstår att se, men det kommer i alla fall inte bli några SvP-siffror. Oppositionen är för stark idag och det är samtidigt helt andra tider.

Det kan påpekas att vår styrka egentligen inte räknas i riksdagspartier utan att vi blir en kraft att räkna med på gatan och i förlängningen en massrörelse som mobiliserar tusentals svenskar mot systemet. Där ligger vår största potential. Denna kraft håller vi på allvar att bli just nu, vilket regeringens sammankallade krismöte om att stoppa oss just där visar.

Samtidigt vore det fruktansvärt roligt om vi får flera riksdagsmandat och tvingar systemet att betala för dem, medan vi lägger motioner i Sveriges riksdag om vad som borde göras med förbrytarna och utmanar dem i talarstolen inför folkets beskådan. Än mer fantastiskt vore det om vår rätt till riksdagen oss förvägras, vilket bara skulle göra att stödet till oss växer ännu mer.

Ett år är nu kvar till valet. Det blir ett spännande val där vi kommer bedriva aktivism som aldrig förr och finnas exakt just där förbrytarna inte vill ha oss. Och hur de än gör så kommer vi finna andra lösningar, eftersom vi kan deras knep vid det här laget och aldrig kommer låta oss köpas eller tystas.

I slutändan kommer valkampanjen leda till att Nordiska motståndsrörelsen blir ett allvarligt hot mot det rådande förbrytarsystemet. Och det är precis vad folket behöver.


  • Publicerad:
    2017-10-12 21:40