USA Media2Rise och National Justice Party släppte tidigare idag sin dokumentär om det antivita terrordådet i Waukesha.

I dokumentären framkommer bland annat att etablerade medier ljög om att den antivita rapparen Darrell Brooks flydde från någon form av knivincident innan han körde in i julparaden och dödade sex vita människor. Detta avslöjas när reportrarna lyckas genomföra en unik intervju med Brooks som blir chockad över att höra de falska uppgifterna om händelseförloppet.

Reportrarna hinner tyvärr inte fråga mördaren om hans motiv innan besökstiden rinner ut och efter att Brooks pratat med Fox News så ville han inte längre prata med reportrarna från Media2Rise och National Justice Party.

Vidare framkommer det i dokumentären att lokala politiker och polischefen vägrar att svara på frågor om terrordådet och varför det inte rubriceras som ett hatbrott.

Rob Rundo som regisserade dokumentären säger i slutet av filmen att även om det var Brooks som körde bilen så har politiker och andra som stödjer den antivita agendan också blod på sina händer. Alan Balogh från NJP säger i ett segment i dokumentären som skildrar partiets protestaktion i Waukesha att vita måste börja stå upp för varandra. Han gör en jämförelse mellan hur svarta människor runt hela jorden stod upp för den kriminelle knarkaren George Floyd medan vita inte ens uppvisar samma solidaritet när goda vita människor faktiskt mördats på grund av sitt ursprung.