INRIKES. Morgan Johansson tycks anse att gruppvåldtäkter och skjutningar inte spelar någon roll.

Den 24 oktober hölls en riksdagsdebatt mellan Richard Jomshof (SD) och Judiska världskongressens springpojke Morgan Johansson (S). Debatten, som ursprungligen handlade om att SD vill se en folkomröstning om invandringen, började snart beröra konsekvenserna av massinvandringen.

— Nåväl, nytt dystert rekord: 45 sköts ihjäl 2018, kvinna i 30-årsåldern död efter skottlossning i Malmö, pojke i 13-14-årsåldern skjuten i Huskvarna, facket sätter stopp och inga väktare jobbar i Rinkeby, 112 barn har rånats i Göteborg bara i år, 50 ungdomar håller Växjö city som gisslan, misstänkt gruppvåldtäkt i Stockholm, sa Jomshof som beskyllde S och Morgan Johansson för dagens situation.

När SD-ledamoten tar en paus hörs Johansson tydligt viska ”för mig spelar det ingen roll”, något som uppmärksammades och blev viralt på Youtube för bara några dagar sedan.

Uttalandet kan höras strax efter 3:00 i filmen ovan.

Morgan Johansson – som utmärkt sig som en särskilt grundlagsfientlig politiker som vill förbjuda svenskar att organisera sig mot folkutbytet – överlevde förra veckan den misstroendeomröstning som SD initierat. Även KD och M röstade för att avsätta honom men eftersom det nya ”konservativa blocket” inte har majoritet i riksdagen får sosseministern sitta kvar.


  • Publicerad:
    2019-11-18 18:25