VALÅR. På grund av sitt ständigt minskande stöd har nu etablissemangspartierna i Göteborg beslutat sig för att anställa sex stycken ”demokratiguider” som ska få befolkningen i invandrartäta områden att rösta.

I takt med att allt fler svenskar vaknar upp och inser hur korrupta de sittande politikerna är blir etablissemanget allt mer desperat. Nu har Göteborgs kommunpolitiker kommit med ännu ett knep för att behålla sina mandat – ”demokratiguider”.

Dessa ”demokratiguider” ska åka runt i en buss till olika invandrartäta förorter och dela ut information om hur man röstar, då befolkningen i dessa områden i stor grad struntar i att rösta. Officiellt ska ”guiderna” vara politiskt neutrala, men det finns inget hinder för dem att vara politiskt engagerade.

– Alla människor har rätt att engagera sig i partier. Vi kan inte säga att de inte får göra det, men vi kan ställa krav på att man inte pratar för sitt parti, säger projektledare Kicki Jaballa.

Hon menar även att neutraliteten hos ”demokratiguiderna” kommer ”kontrolleras noga”. Huruvida detta faktiskt kommer att ske återstår att se.

Källa:
Demokratiguider ska få fler att rösta i Göteborg


  • Publicerad:
    2018-04-02 14:45