APRILSKÄMT. Radio Nordfront har genom Stephen Bannon, som första svensk alternativmedia, fått en intervju med USA:s president Donald Trump. Intervjun sänds klockan 17:00 idag. April, april!

Vita huset har som svar på den etablerade pressens hets mot den nye presidenten beslutat att Donald Trump ska börja samarbeta mer med den framväxande alternativmedian. Ett första steg i detta arbete är att president Trump den närmaste tiden kommer ställa upp på intervjuer med ett antal ledande alternativmedier från flera olika länder.

I Sverige har Trump-administrationen genom chefsstrategen Stephen Bannon, som tidigare arbetat för Breitbart News, tackat ja till en intervjuförfrågan från Radio Nordfront. För att ge fientliga krafter minimalt med utrymme att sabotera intervjun utannonseras den med kort varsel. Intervjun kommer som vanligt att sändas direkt via Radio Nordfronts konto på Spreaker.

Pär Öberg från Radio Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen kommer att sköta intervjun.

”I like what you guys are doing in Scandinavia, you are a light in the darkness of political correctness. Your politicans are totally corrupt and it is a big disgrace. But you got to keep fighting to close the borders and stop the muslim terrorists from entering your contries. You guys are fighting the same struggle in your nations that I fight in America and the lying press is our worst enemy everywhere”, skriver Trump i ett brev han personligen signerat som bifogades i Bannons mejl till Nordfront.

Eventuellt kommer även Stephen Bannon själv att medverka på slutet för att svara på lyssnarfrågor.

Posta era lyssnarfrågor på engelska nedan i kommentarsfältet så att vi hinner ta upp dem i intervjun. Då sändningen börjar snart kommer vi inte hinna översätta frågor som skrivs på svenska.

Artikeln uppdateras.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”Exklusiv intervju med Donald J Trump” on Spreaker.
OBS: Denna artikel och intervjun var ett aprilskämt!

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

 


  • Publicerad:
    2017-04-01 11:45