ITALIEN. Italienska fascister prydde nyligen landet med tusentals jättelika affischer med invandringskritiska budskap.

Medlemmar i den italienska fascistiska organisationen CasaPound satte nyligen upp tusentals affischer med invandringskritiska budskap i hundratals städer över hela landet.

Affischerna kom i tio olika utförandet men det bärande temat i samtliga var att de miljontals unga män som kallar sig för ”flyktingar” och just nu invaderar Europa knappast förtjänar vår sympati och än mindre vår respekt.

De som flyr krig och överger fruar, föräldrar och barn på vägen förtjänar inte respekt” löd en av affischerna som upprört Italiens kulturmarxister ordentligt.

En talesman för CasaPound kommenterade aktionen så här:

— Vårt budskap kan kännas chockerande för vissa personer. Men ifall du inte är en hycklare och istället villig att inse sanningen så förstår du att de som överger sina hemländer och sina familjer för att rädda sina egna liv inte förtjänar samma respekt som de som väljer att strida för sitt land.

CasaPound grundades 2003 som en husockupationsrörelse för fascister eller personer som bekänner sig till den så kallade Tredje vägen. Organisationen har tagit sitt namn från den amerikanske poeten Ezra Pound och betyder ungefär ”Pounds hus”. Ezra Pound gjordes sig känd under tiden för andra världskriget för sin kritik av judisk makt-rörelsen, bankväldet och ränteslaveriet och bestraffades vid krigsslutet för detta av segermakterna genom att hållas fången i en bur under tre veckor innan han mot sin vilja spärrades in på ett mentalsjukhus i tolv års tid.

Källa:
Italy: Thousands of Anti-Refugee Posters Plastered Across the Country


  • Publicerad:
    2017-02-04 20:00